«Πρώτος στόχος για τη Λεβάντε ο Αλμπέρτο Μποτία»

«Πρώτος στόχος για τη Λεβάντε ο Αλμπέρτο Μποτία»

«Πρώτος στόχος ο Μποτία για τη Λεβάντε»

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, μία από τις ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του είναι η Λεβάντε.

Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ, η οποία τερμάτισε στην 15η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, είχε ενδιαφερθεί για τον Ισπανό σέντερ μπακ τόσο το προηγούμενο καλοκαίρι όσο και τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Πλέον, ο Μποτία έχει μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες, γεγονός που διευκολύνει το έργο των μνηστήρων του 29χρονου σέντερ μπακ.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο, προτεραιότητα του Μποτία είναι να επιστρέψει στην Ισπανία, με την ομάδα του Πάκο Λόπεθ να εμφανίζεται ως ένας από τους υποψήφιους προορισμούς του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Μποτία, στο στόχαστρο της Λεβάντε υπάρχει επίσης ένας ακόμα πρώην παίκτης της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Χουάν Κάλα, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Ενωση τη σεζόν 2011-2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ