Νάτσο Γκαρσία : Το πάθος για τον Άρη, ο Νέτο και η επόμενη μέρα

Νάτσο Γκαρσία : Το πάθος για τον Άρη, ο Νέτο και η επόμενη μέρα

Ο Βολιβιανός αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Χαριλάου και δεν αρνείται ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Ο Νάτσο Γκαρσία δεν ξεχνά τον Άρη. Ο αγαπημένος  «ινδιάνος» των κιτρινόμαυρων μίλησε από τη Βολιβία στον Arena 89,4 fm για τις αναμνήσεις του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ευχήθηκε στον φίλο και συμπαίκτη του Ντάρσι Νέτο που έβαλε τέλος στην καριέρα του αλλά σχολίασε και το ενδεχόμενο να συνδράμει με κάποιο τρόπο στην επόμενη μέρα των κιτρινόμαυρων…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η καρδιά μου χτύπησε δυνατά με την άνοδο της ομάδας. Ο Άρης πρέπει να είναι εκεί, αυτή είναι η θέση του, ήταν πολύ δυσάρεστο, όλα αυτά τα χρόνια να απουσιάζει. Η χαρά μου είναι μεγάλη για την επιστροφή της ομάδας και εκεί πρέπει να μείνει για πάντα», είπε και πρόσθεσε:

«Είμαι ευγνώμων στον Άρη για όλα. Μου έδωσε τα πάντα. Οικονομικά, αθλητικά και ανθρώπινα. Θα είμαι πάντα ένας φίλος της ομάδας, έζησα 6 απίστευτα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, είναι αλήθεια, αλλά μου μένουν μόνο καλές αναμνήσεις.

Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια και την πρόκριση επί της Σαραγόσα. Η πρόκριση αυτή ήταν μια φοβερή στιγμή. Για μένα ο Άρης δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι πάθος και αυτό μένει μέσα μου. Είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο, με τον Σούπερ 3, ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλους».

Είπε για το «αντίο» του Ντάρσι Νέτο: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σταματάς το ποδόσφαιρο. Δεν είναι απλό, αυτό το παιχνίδι σε καθορίζει δεν είναι απλά ένα επάγγελμα. Εύχομαι στο Νέτο τα καλύτερα από δω και πέρα, καλή επιτυχία σε οτι κάνει, θα μπορούσε να είναι καλός αθλητικός διευθυντής. Του στέλνω τους χαιρετισμούς μου».

Θα ήθελε άραγε να βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη; Και πως θα αντιδρούσε αν του ζητούσαν να βοηθήσει με κάποιο τρόπο την ομάδα; «Δεν έχω επικοινωνία με κάποιον από την ομάδα, αλλά ποτέ δεν έχασα την επαφή. Ενημερώνομαι, μιλάω με φίλους, με το φίλο μου το Γκρεγκόριο και άλλους και μαθαίνω πράγματα. Θα ήμουν πραγματικά ευτυχής αν είχα την ευκαιρία να ξανάρθω στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο αυτό. Και μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω τον Άρη, ποτέ δεν θα του έκλεινα την πόρτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ