Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Εσιέν

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Εσιέν

Τα Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε αναβολή για τις 7 Ιουνίου, με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη πληρώσει ένα μέρος των οφειλών για τις δόσεις Απριλίου και Μαΐου.

Στις 7 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι θα εκδικαστεί τελικά η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Μίκαελ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού, με την οποία ζητάει να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται απότις δόσεις Απριλίου και Μαΐου. Η υπόθεση του Γκανέζου άσου ήταν να εκδικαστεί σήμερα, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε αναβολή για τις αρχές Ιουνίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δώσει στον Αφρικανό ένα μικρό ποσό από τις συγκεκριμένες δόσεις και πλέον οι άνθρωποι του Τριφυλλιού μετά τη σημερινή εξέλιξη έχουν χρόνο, προκειμένου να διευθετήσουν την οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπο του Εσιέν. Εκτός από τις δύο δόσεις Απρίλιου και Μαΐου, η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αφρικανό περιέχει άλλες δύο δόσεις, τις οποίες πρέπει να πληρωθεί ο παίκτης τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, προκειμένου να εξοφληθεί οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ