«Επιμένει ο ΠΑΟΚ για Πούκι, στο κόλπο και η Καϊσέρισπορ»

«Επιμένει ο ΠΑΟΚ για Πούκι, στο κόλπο και η Καϊσέρισπορ»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ παραμένει ο Τεέμου Πούκι, όμως σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα ο Φινλανδός επιθετικός έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Καϊσέρισπορ.

Ο Τεέμου Πούκι μένει ελεύθερος από την Μπρόντμπι το ερχόμενο καλοκαίρι κι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει ψηλά στη λίστα του τον 28χρονο επιθετικό όμως φαίνεται πως δεν παίζει μόνος του για την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, στο «κόλπο» της απόκτησης του Φινλανδού στράικερ φέρεται να έχει μπει η Καϊσέρισπορ, καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Ερτουγκρούλ Σαγκλάμ. Τα τούρκικα ΜΜΕ αναφέρουν πως η Καϊσέρισπορ ετοιμάζει πρόταση στον Πούκι, ενώ τονίζεται πως αναμένεται να γίνει μάχη με τον ΠΑΟΚ για τον Φινλανδό επιθετικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Δανία, η Μπρόντμπι θέλει να κρατήσει τον Πούκι και του πρότεινε νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό αποδοχών, όμως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός, καθώς ψάχνει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Είμαι 28 χρονών πλέον. Το επόμενο συμβόλαιο μου, μπορεί να είναι και το τελευταίο. Επομένως θα πρέπει να σκεφτώ και τα οικονομικά ανταλλάγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του στη δανέζικη εφημερίδα Ekstra Bladet ο Πούκι αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ