Παναθηναϊκός : Από Παρασκευή και βλέπουμε το ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός : Από Παρασκευή και βλέπουμε το ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου

Οι υποχρεώσεις των δύο ανδρών και η απουσία του Βασιλειάδη στο εξωτερικό, καθυστερούν τη συνάντηση.

Το προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας ραντεβού, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναβλήθηκε, εξαιτίας του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου.

Υπήρχαν πληροφορίες, που ανέφεραν ότι θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, αλλά ούτε αυτό κατέστη δυνατό, εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος των δύο ανδρών, σε συνδυασμό με την απουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στο εξωτερικό. Ο Υφυπουργός αναμένεται να γυρίσει το βράδυ της Πέμπτης από τις Βρυξέλλες κι από το περιβάλλον του διαρρέει ότι γι’ αυτόν τον λόγο η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί πριν την Παρασκευή. Το αν θα γίνει εκείνη τη μέρα, ή θα μετατεθεί για την ερχόμενη εβδομάδα (ακολουθεί Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος) είναι θέμα ελεύθερου χρόνου.

Η παρουσία του Βασιλειάδη προφανώς και είναι καθοριστική εξαιτίας της αρμοδιότητάς του, αλλά κι επειδή έχει συναντηθεί με διάφορους φορείς που εμπλέκονται στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και γνωρίζει πως πρέπει να αντιμετωπιστεί κάθε λεπτομέρεια. Θα έχει ενδιαφέρον για τον Γιαννακόπουλο επίσης, να μάθει από τον Υφυπουργό με ποιο σκεπτικό υπεγράφη η σύμβαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τι προθέσεις έχει η κυβέρνηση για την έκταση στο ποδηλατοδρόμιο.

Εξίσου σημαντικό, φυσικά είναι να ανέβει ο συντελεστής δόμησης από 0,4 στο 0,6. Οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου είχαν ζητήσει αρχικά τον διπλασιασμό του σε 0,8, αλλά αυτό κρίνεται ανέφικτο κι ελπίζουν σε μία μεσοβέζικη λύση, ώστε να προχωρήσουν το «Athens Alive» και να κάνει και ο Γιαννακόπουλος το τελικό μπάσιμο για την ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ