ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε Λεό

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε Λεό

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τους Ηπειρώτες, οι οποίοι κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας προσθέσει στη δύναμή τους και τους Σιόντη, Παμλίδη, Λουκίνα. Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Κισσαμικό, πετυχαίνοντας 8 γκολ στη Football League. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ […]

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τους Ηπειρώτες, οι οποίοι κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας προσθέσει στη δύναμή τους και τους Σιόντη, Παμλίδη, Λουκίνα.

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Κισσαμικό, πετυχαίνοντας 8 γκολ στη Football League.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την μεταγραφή του επιθετικού Jean-Baptiste Léo από την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, για 3 χρόνια στην ομάδα μας. Ο Jean-Baptiste είναι γεννημένος στις 3 Μαϊου 1996 και εκτός του Κισσαμικού, έχει παίξει στην ομάδα της FC Sochaux.

Ο ποδοσφαιριστής κατά την υπογραφή του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Ευχαριστώ την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την ευκαιρία που μου δίνει και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη και τη διοίκηση, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο. Ανυπομονώ να βρεθώ στην πόλη των Ιωαννίνων και να ξεκινήσω την προετοιμασία μαζί με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ