Γκέλα ή «βόμβα» με Σιμόες;

Γκέλα ή «βόμβα» με Σιμόες;

Ο Αντρέ Σιμόες αποφάσισε να ακολουθήσει προφίλ οπαδών του Ολυμπιακού στο instragram «ανάβοντας φωτιές»!

Πόσο συχνό φαινόμενο είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να ακολουθούν οπαδικά προφίλ στο Instagram ή σελίδες στο facebook; Αρκετά συνηθισμένο είναι η απάντηση. Πόσο συχνά όμως συναντάμε περιπτώσεις όπως αυτή του Αντρέ Σιμόες;

Τι έκανε ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ; Αποφάσισε να ακολουθήσει προφίλ οπαδών του Ολυμπιακού στο Instagram! Το λες και εντυπωσιακό, σίγουρα πρωτοποριακό και αναμφίβολα ιντριγκαδόρικο! Ο άσος της ΑΕΚ όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω ακολουθεί το συγκεκριμένο ερυθρόλευκο οπαδικό προφίλ και η απορία που γεννάται βεβαίως δεν είναι άλλη από το γιατί.

Μπορεί να του άρεσαν οι φωτογραφίες που «φιλοξενούνται», να τον «έφτιαξαν» οι φωτογραφίες του Ζιοβάνι με την εθνική Βραζιλίας ή του μεγάλου Ριβάλντο. Μπορεί να θέλει κάτι να πετύχει, μπορεί να είναι και «βόμβα»! Μπορεί βεβαίως και να έκανε λάθος.

Όπως και να έχει ο Σιμόες με αυτή την απόφαση του «άναψε φωτιές» καθώς μπορεί να μην μένει ελεύθερος (έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο) όμως είναι πρόσφατη η αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ για χάρη του Ολυμπιακού και όπως και να έχει βάζει σε σκέψεις πολλούς στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ