Ολυμπιακός : Ομάρ και νέοι στις Εθνικές ομάδες

Ολυμπιακός : Ομάρ και νέοι στις Εθνικές ομάδες

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και άλλοι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες.

Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος θα βρίσκεται στο ρόστερ της Εθνικής Νορβηγίας για τα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ισλανδία (2 Ιουνίου / Ρέικιαβικ) και Παναμά (6 Ιουνίου / Όσλο).

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων αγωνίζεται στην Εθνική του ομάδα από όταν ήταν 15 ετών. Μέχρι την U23 είχε πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις, έχοντας πετύχει και 5 γκολ σε όλο αυτό το διάστημα. Κατά πως φαίνεται, ο προπονητής της Εθνικής Νορβηγίας, Λαρς Λάγκερμπαργκ εμπιστεύεται τον Ομάρ και γι αυτό τον κάλεσε για τα δύο φιλικά που δώσει η Νορβηγία κόντρα στην Ισλανδία και τον Παναμά στις 2 και 6 Ιουνίου αντίστοιχα.

Πέρα από τον Ομάρ,  τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων (Κ-19) της Ελλάδας για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν από τις 18 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου στην Ισπανία.

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Γιάννης Γαλούπης, Παναγιώτης Τσερκώνης, Γιάννης Νικοπολίδης και Αλέξανδρος Βοΐλης. Βέβαια, από τη νέα σεζόν, ο τερματοφύλακας Γιάννης Νικοπολίδης (γιος του Αντώνη Νικοπολίδη) δεν θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό, καθώς θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, συνδυάζοντας σπουδές και ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ