Δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα τα κανάλια

Δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα τα κανάλια

Οι πληροφορίες για νέα βελτιωμένη προσφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη είναι λογικό επακόλουθο της δυναμικής που βγάζει.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 24ωρα έχει ξεκινήσει μια διασπορά φημών, σεναρίων και πληροφοριών αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, για νέα βελτιωμένη προσφορά από την NOVA και για πρόθεση από την τηλεόραση του ΟΤΕ να μπει και αυτή στο παιχνίδι. Καθόλου παράλογα δεν μου ακούγονται αυτά. Ίσα ίσα, είναι το λογικό επακόλουθο της δυναμικής που βγάζει ο Άρης.

Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα σε καμία περίπτωση. Κοιτάζουν πρώτιστα το συμφέρον τους και το κέρδος τους και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Ούτε, φυσικά, τα στελέχη που παίρνουν τις αποφάσεις είναι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι γίνεται. Το αντίθετο, μάλιστα.

Όταν όλη η Ελλάδα συζητά ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε την Κυριακή, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι Football League περισσότερους από 17.000 οπαδούς, πιστεύετε ότι αυτό δεν φτάνει στα αυτιά των ιθυνόντων των συνδρομητικών καναλιών;

Ή δεν τους μεταφέρεται ένα και μοναδικό αίτημα, σε κάθε επικοινωνία που έχει το διαφημιστικό τους κέντρο με υποψήφιους πελάτες, ειδικά στην Μακεδονία. «Τον Άρη θα τον έχετε του χρόνου»; Φυσικά και θέλουν να τον έχουν. Γιατί ξέρουν και τι νούμερα τηλεθέασης έκανε ο Άρης στην κρατική τηλεόραση αλλά και πόσους πελάτες –συνδρομητές κουβαλάει μαζί του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άρης , τελικά, θα πάρει το τηλεοπτικό συμβόλαιο που αξίζει. Γιατί είναι διαφορετικό να μαζεύει μια ομάδα για πλάκα περισσότερους από 15.000 οπαδούς και να έχει εμπορικότητα. Δεν μπορεί να πάρει τα ίδια χρήματα, με μια ομάδα που παίζει μετά συγγενών και …φίλων.

Υ.Γ Ακόμα και το μπάρμπεκιου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ήχησε καλά στα αυτιά ορισμένων. Όταν ζεις έχοντας ποτιστεί με την μιζέρια και την εσωστρέφεια, σε πειράζουν τα πάντα. Αυτά είναι, άλλωστε, τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ξεριζωθούν από τον οργανισμό που λέγεται Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ