Φερέιρα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα υπογράψω»

Φερέιρα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα υπογράψω»

Ο Φακούντο Φερέιρα έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ να είναι από τις ομάδες που θέλουν τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο 27χρονος επιθετικός με τα 30 γκολ και τις 5 ασίστ σε 42 παιχνίδια αποχώρησε από την Ουκρανία, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Φερέιρα με δηλώσεις του υποστήριξε πως: «Αφήνω τη Σαχτάρ, αλλά δεν μπορώ ακόμα να πω σε ποια ομάδα θα υπογράψω». Ο παίκτης δεν αποκλείει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι σε ομάδα της Νότιας Ευρώπης. «Μου αρέσει η ιταλική Serie A και η ισπανική Liga, αλλά έχω πολλές προτάσεις αυτή τη στιγμή, θα δούμε».

Για τον Φακούντο Φερέιρα και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Ουκρανούς, διαβάσατε για πρώτη φορά από το «to10.gr». Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός πήγε στην Σαχτάρ λόγω Μιρτσέα Λουτσέσκου και από τότε μέχρι και σήμερα έχει κάνει καταπληκτικές χρονιές. Ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι από τους αφανείς ανθρώπους που θα βοηθήσουν πρώτα απ’ όλα τον γιό του Ράζβαν και στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ. Αν στην Τούμπα αποφασίσουν να κινηθούν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή εκτός από τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσουν θα στηριχτούν και στις πλάτες του προπονητή της Εθνικής Τουρκίας.

Αν και εφόσον ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πουληθεί μ’ ένα ικανοποιητικό ποσό, στον Δικέφαλο αποφάσισαν πως θα κυνηγήσουν ένα δυνατό ποδοσφαιρικά όνομα για τον αντικαταστάτη του Σέρβου επιθετικού. Η λύση του Φακούντο Φερέιρα ναι μεν είναι ακριβή, όμως θα απογειώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θα δώσει πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ