Θα επιμείνει για το μάνατζμεντ ο Γιαννακόπουλος

Θα επιμείνει για το μάνατζμεντ ο Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει την ΠΑΕ, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με το «Athens Alive». Προσπάθεια να γίνει σήμερα το απόγευμα το ραντεβού με Τσίπρα.

Στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ότι εύκολα ή δύσκολα, αργά ή γρήγορα το «Athens Alive» μπορεί να προχωρήσει.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος, αλλά σαφώς και δεν είναι στο δικό του χέρι. Ούτε εξαρτάται από τους… συμπαίκτες του. Ο ίδιος τόνισε τη Δευτέρα ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να τρέξει το πρότζεκτ είναι να δοθεί όλη η έκταση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων κι επιπλέον να διπλασιαστεί ο συντελεστής δόμησης από 0,4 σε 0,8. Αυτό η Κυβέρνηση τόνισε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Για να μην αναφέρουμε ότι το ξέκοψε…

Γίνονται παζάρια, λοιπόν για να φανεί που θα μπορεί να φτάσει ο συντελεστής δόμησης, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Στο Ελληνικό που είναι τεράστια επένδυση, ο συντελεστής σε αρκετά σημεία έφτασε το 0,72 και σε άλλα δεν ξεπερνάει το 0,2. Σε μέσο όρο κυμαίνεται λίγο πάνω από το 0,5. Γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι και το πλέον εύκολο να κλειδώσει συμφωνία για το ΟΑΚΑ κοντά στο 0,6 και να ικανοποιηθούν έτσι οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου.

Για το που οδεύει η υπόθεση, θα υπάρχει ένα δείγμα μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αν το επιτρέψει το πρόγραμμα των δύο ανδρών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. Ο Γιαννακόπουλος επιθυμεί το συντομότερο να έχει μία εικόνα για τις προθέσεις του Πρωθυπουργού. Όχι μόνο για το έργο. Θέλει να δει και την αντίδραση του Τσίπρα, για όσα κατήγγειλε με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του ΟΑΚΑ για δύο χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Και την εμπλοκή κατασκευαστικής εταιρίας σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ για το ποδηλατοδρόμιο, ώστε να γίνει κλειστό γήπεδο μπάσκετ για την Ενωση.

Ο Γιαννακόπουλος αν διαπιστώσει ότι υπάρχει διάθεση να… εξυπηρετηθούν όλοι, τότε δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει. Ούτε που περνάει από το μυαλό του ότι και ζημιά στο πρότζεκτ θα γίνει και πολύ περισσότερο θα είναι πάλι ο Παναθηναϊκός ο ριγμένος της υπόθεσης.  Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι δεν θα παρατήσει τη μάχη για την ΠΑΕ. Οι σχέσεις του με τον Αλαφούζο έχουν διαταραχθεί σε σημαντικό βαθμό, αλλά υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα επιμείνει για το μάνατζμεντ. Η πρώτη πρόταση στον Αλαφούζο ήταν να βάλει άμεσα 4 εκατ. ευρώ κι από τα έσοδα το 70% να πηγαίνει στην ομάδα και το 30% στον μεγαλομέτοχο για την αποπληρωμή των χρεών. Αν θα είναι η ίδια ή διαφορετική το ξέρει ο ίδιος. Όλα αυτά φυσικά μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά τι γίνεται με το «Athens Alive» κι εφόσον δεν προχωρήσει η «Pan Asia»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ