Στην ΑΕΚ ως το 2021 ο Λιβάγια

Στην ΑΕΚ ως το 2021 ο Λιβάγια

Χρήση της οψιόν για τον Κροάτη επιθετικό έκανε η ΑΕΚ. Υπογράφει μαζί του συμβόλαιο για τρία χρόνια

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2021 θα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, καθώς η Ένωση ενημέρωσε την Λας Πάλμας πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει για την αγορά του Κροάτη φορ! Κάτι για το οποίο όπως είχατε διαβάσει στο 10.gr υπήρχε ξεκάθαρη απόφαση εδώ και καιρό, αφού στην Ένωση πιστεύουν πολύ στον 25χρονο στράικερ και θέλουν να επενδύσουν πάνω του.

Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ προχωρά στην αγορά του Λιβάγια, κρατώντας τον κοντά της μέχρι το 2021. Κάτι που θα συμβεί με την καταβολή στην ισπανική ομάδα του ποσού των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που είχε συμφωνηθεί μεταξύ ΑΕΚ και Λας Πάλμας από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η Ένωση απέκτησε δανεικό τον Κροάτη φορ.

Από φέτος ωστόσο, ο Λιβάγια θα ανήκει 100% στην ΑΕΚ, που κάνει δικό της τον 25χρονο στράικερ. Ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα είναι κάτοικος Σπάτων μέχρι και το 2021. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι απολαβές του για τη χρονιά που έρχεται θα ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ.

Πλέον η ΑΕΚ κλείνει μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα ενόψει της νέας σεζόν, διατηρώντας στις τάξεις της έναν παίκτη κλειδί στην πορεία προς τον τίτλο. Και βάζοντας έτσι μπροστά και τις υπόλοιπες ανοικτές υποθέσεις, με βασικότερες αυτή του εξτρέμ και του σέντερ φορ.

https://www.youtube.com/watch?v=nhSF_rZX94g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ