Ο ηγέτης Κουρμπέλης και η αναβάθμιση του Ευαγγέλου

Ο ηγέτης Κουρμπέλης και η αναβάθμιση του Ευαγγέλου

Το δύσκολο κομμάτι των αποδυτηρίων, ο πειστικός Νταμπίζας και η προσπάθεια να κρατήσει τους... φευγάτους μιλώντας τους με ειλικρίνεια.

Στον Παναθηναϊκό προσπαθεί ο Νίκος Νταμπίζας σ’ αυτές τις πρώτες του μέρες να… επαναφέρει σε πρώτο πλάνο το ποδόσφαιρο. Να πάρει τα φώτα από τα διοικητικά – εξωαγωνιστικα και να στρέψει το ενδιαφέρον και πάλι στο αγωνιστικό κομμάτι. Δύσκολο εγχείρημα για μια ομάδα που όλα της τα προβλήματα αρχίζουν και τελειώνουν σε όσα γίνονται εκτός γηπέδου και ιδιαίτερα σε μια περίοδο που δεν υπάρχει δράση.

Όμως για να υπάρξει επόμενη μέρα κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με το εντός γηπέδου κομμάτι. Κι αυτός είναι ο Νίκος Νταμπίζας μαζί με τον επόμενο προπονητή, με τον Γιώργο Δώνη να έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο έγιναν και τα τετ α τετ του Νταμπίζα με παίκτες της ομάδας την προηγούμενη Πέμπτη. Όπως με τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, τον οποίο ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει και σ’ αυτό συμφωνεί φυσικά και ο Δώνης. Το θέμα είναι πως διαχειριστεί η διοίκηση μια ενδεχόμενη πρόταση για τον Κουρμπέλη από τη στιγμή που και ο Έλληνας προπονητής έχει θέσει ως προϋπόθεση για να κάτσει στον πάγκο την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας.

Νταμπίζας και Δώνης θέλουν να δώσουν απόλυτα ηγετικό ρόλο στον διεθνή μέσο. Ένας ρόλος που θα αφορά και το γήπεδο αλλά και τα αποδυτήρια. Να εμπνεύσει δηλαδή τα νέα παιδιά με την προσωπικότητα του και να τους στείλει και το μήνυμα πως από τη στιγμή που παραμένει αυτός στην ομάδα που θα μπορούσε εύκολα να βρει ένα συμβόλαιο αλλού, τότε αξίζει ο κόπος και για τους υπόλοιπους.

Επιπλέον, ο Νταμπίζας θεωρεί πως ο Στέφανος Ευαγγέλου έχει όλα τα προσόντα και τις προοπτικές για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να καθιερωθεί πλέον. Γι’ αυτό και η προσπάθεια να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Θεωρεί πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε και σε κουβέντα που είχε μαζί του επί της ουσίας τον έπεισε να αλλάξει μια άποψη που την είχε… κλειδώσει στο μυαλό του ο πιτσιρικάς. Αυτή της αποχώρησης.

Ο Νταμπίζας στην πρώτη του επαφή με τους παίκτες άφησε θετική εντύπωση. Προσιτός, ειλικρινής, χωρίς υποσχέσεις για πολλά και με αντίληψη του τι συμβαίνει. Κάτι που κέρδισε τους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ