ΠΑΟΚ : Πιέζει για το «ναι» του Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ : Πιέζει για το «ναι» του Βέρνμπλουμ

Ασφυκτικές είναι οι πιέσεις που ασκεί ο ΠΑΟΚ στην πλευρά και τον ίδιο τον Πόντους Βέρνμπλουμ για να συμφωνήσει. Ο Σουηδός θα αποφασίσει μαζί με την οικογένεια του σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

Στον δικέφαλο του Βορρά θέλουν να φέρουν στην Τούμπα τον 31χρονο πρώην μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάνουν τα πάντα για να του αποσπάσουν την υπογραφή του. Όπως είναι γνωστό ο Σουηδός άσος έχει προταθεί εδώ και καιρό στους Θεσσαλονικείς και ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ. Ο Βέρνμπλουμ αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την οικογένεια του και δεν δείχνει τόσο πρόθυμος να ασχοληθεί με την μεταγραφή του.

Στον ΠΑΟΚ όμως πιέζουν την κατάσταση, γιατί πολύ απλά πιέζονται από τον χρόνο καθώς θέλουν με το ξεκίνημα της προετοιμασίας να έχουν κλείσει τα κενά που έχει η ομάδα, σύμφωνα με όσα έχει πει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Το πρόβλημα για τους ασπρόμαυρους δεν είναι το οικονομικό, άλλωστε και ο ίδιος ο Σουηδός δεν νοιάζεται και τόσο πολύ για τα χρήματα. Αυτό που τον απασχολεί είναι στην ομάδα που θα καταλήξει να αισθάνεται άνετα ο ίδιος και η οικογένεια του. Όποια απόφαση κι αν πάρει ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα την πάρει μαζί με την γυναίκα του Νίνα που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή του.

Στον δικέφαλο του Βορρά, πιστεύουν πως η υπόθεση του Σουηδού δεν είναι εύκολη, αλλά ούτε δύσκολη. Ωστόσο δεν θα περιμένουν και για πολύ τον 31χρονο μέσο μέχρι να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, γι’ αυτό τον λόγω και κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις όπως είναι αυτή του Ερνάνι Αζεβέδο Τζούνιορ που ανήκει στην Ζενίτ και είναι μάλιστα «παιδί» του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ