ΑΕΚ : Κοιτάζει Τζέισον για αντι-Λάζαρο

ΑΕΚ : Κοιτάζει Τζέισον για αντι-Λάζαρο

Η Ένωση θέλει να καλύψει το κενό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στα εξτρέμ και εξετάζει την περίπτωση του Τζέισον της Λεβάντε.

Η ΑΕΚ κινείται με γοργούς ρυθμούς για τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, θέλει να καλύψει τα κενά που αφήνουν οι παίκτες που αποχωρούν από την ομάδα, με τρανταχτό παράδειγμα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Το ζήτημα της αντικατάστασης του Λάζαρου θέλουν να κλείσουν άμεσα στην ΑΕΚ και σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Νταβίδ Ρεμεσέιρο Σαλγέιρο ή Τζέισον όπως είναι ευρέως γνωστός, είναι στη μεταγραφική λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως γνωρίζει τον παίκτη της Λεβάντε και πως έχει θετική άποψη γι’ αυτόν.

Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ αγωνίστηκε φέτος σε 29 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας με τη Λεβάντε σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Να αναφέρουμε ότι λόγω προβλήματος τραυματισμού στην αρχή της σεζόν δεν έπαιξε σε περισσότερα παιχνίδια. Πέρσι στη La Liga ο Τζέισον είχε είχε 10 γκολ σε 39 αγώνες, ενώ να αναφέρουμε ότι κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η διεισδυτικότητα.

Το συμβόλαιο του Ισπανού ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2019, όμως οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας αν καταλήξουν ότι αυτός είναι ο εκλεκτός για αντι-Λάζαρος, τότε θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ