Εντολή Λουτσέσκου : «Πρώτα οι μεταγραφές, μετά οι πωλήσεις»

Εντολή Λουτσέσκου : «Πρώτα οι μεταγραφές, μετά οι πωλήσεις»

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του Ράζβαν Λουτσέσκου στις συναντήσεις που είχε με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ για το θέμα της πώλησης παικτών.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές, όμως φρόντισε πριν φύγει για την Ρουμανία, να ενημερώσει τη διοίκηση, αλλά και τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα «θέλω» του. Ο 48χρονος προπονητής εξήγησε στους Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ πως δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων όταν η διοίκηση αποφασίσει να προχωρήσει σε πώληση ποδοσφαιριστή παραμονές επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Λουτσέσκου, δεν έχει πρόβλημα η ΠΑΕ να προχωρήσει στην πώληση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, δεν είναι από τους προπονητές που θέλουν να μπουν τροχοπέδη στο μέλλον κάποιου παίκτη του, όμως πριν το κάνει αυτό θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Αν για παράδειγμα έρθει μια πρόταση για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το Μουντιάλ η οποία είναι συμφέρουσα, η διοίκηση θα πρέπει πρώτα να έχει βρει τον αντικαταστάτη του και στη συνέχεια να τον παραχωρήσει για να μη μείνει ξεκρέμαστη η ομάδα ενόψει Τσάμπιονς Λίγκ. Όπως είχε γίνει με την περίπτωση του Λούκας Πέρεθ, όταν ο Ισπανός είχε συμφωνήσει με την Λα Κορούνια, όμως έμεινε μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του.

Ο Λουτσέσκου είναι αρνητικός στην πώληση του Δημήτρη Πέλκα και μάλιστα το ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ομάδας. Για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας, όμως δεν υπάρχει πρόταση για την απόκτησή του. Ο Ρουμάνος τεχνικός, πριν αναχωρήσει για το Βουκουρέστι, είπε πως δεν πρέπει να πειραχτεί ο Πέλκας, τον οποίο θεωρεί σημαντικό και απαραίτητο στη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ