Περέιρα : Απομακρύνει έμπειρους διαιτητές από τους πίνακες

Περέιρα : Απομακρύνει έμπειρους διαιτητές από τους πίνακες

Αποφασισμένος να τελειώσει από τους πίνακες διαιτησίας μεγάλα ονόματα είναι ο Μέλο Περέιρα.

Ο Μέλο Περέιρα έχει αποφασίσει να τελειώσει από τους πίνακες διαιτησίας βαριά «χαρτιά». Οι διαιτητές που πρωταγωνίστησαν για αποφάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου έχουν μπει στο στόχαστρο του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Ο στόχος είναι το νέο πρωτάθλημα να αρχίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία ή έστω τη λιγότερη δυνατή καχυποψία και η προσοχή του κοινού να επικεντρωθεί καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Περέιρα αναμένεται να τελειώσει τους Κομίνη, Καλογερόπουλο, Μάνταλο και Αρετόπουλο. Οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος θα παραμείνουν στις θέσεις τους και για τις κενές θέσεις θα επιλεχθούν οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος και Ζαχαριάδης.

Επιπλέον, κοντά στην έξοδο από τους πίνακες διαιτησίας είναι και οι Αρετόπουλος, Μπλάνας, Μάνταλος, Κομίνης, Κατσικογιάννης, Θάνος και Καλογερόπουλος, ενώ υπάρχει ακόμα αμφιβολία για τον Νεοφυτιάδη. Τέλος, έντονη αμφισβήτηση υπάρχει για τους Ευαγγέλου, Καραντώνη, Τσαμούρη και το τι μέλλει γενέσθαι θα γνωστοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ