Τέλος το «φλερτ» της Στουτγκάρδης με τον Μπακάκη

Τέλος το «φλερτ» της Στουτγκάρδης με τον Μπακάκη

Τίτλοι τέλους στο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Μπακάκη λόγω... Μαφέο!

Το «πολυεργαλείο» στην «αποθήκη» της ΑΕΚ που ακούει στο όνομα: Μιχάλης Μπακάκης είχε κινήσει το ενδιαφέρον της γερμανικής Στουτγκάρδης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν στείλει… απεσταλμένο τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ για να «τσεκάρουν» κι από κοντά τον Έλληνα μπακ.

Οι Γερμανοί εξέτασαν πράγματι την περίπτωσή του διαπιστώνοντας ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να σταθεί τόσο σαν δεξί όσο και ως αριστερό μπακ το ίδιο εξαιρετικά. Ένας «μπαλαντέρ» των μετόπισθεν. Ο διεθνής άσος έκανε τρομερή χρονιά φέτος με την Ένωση συμπληρώνοντας 43 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις).

Εν τέλει όμως αποφάσισαν να επενδύσουν στο δεξί άκρο της άμυνας, κάνοντας δικό τους  τον Πάμπλο Μαφέο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 20άχρονος Ισπανός άσος έγινε μάλιστα η πιο ακριβή μεταγραφή στην Ιστορία του συλλόγου, αφού οι διοικούντες την ομάδα εκταμίευσαν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ο νεαρός άσος άνηκε στους Πολίτες από το 2015 αλλά εδώ και 1,5 σεζόν αγωνιζόταν υπό τη μορφή δανεισμού στη Χιρόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ