Μάχη για Πεδράο – Επιμένουν στη Βραζιλία για Μολέντο

Μάχη για Πεδράο – Επιμένουν στη Βραζιλία για Μολέντο

Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 25χρονου στόπερ της Γκιμαράες. Η επιμονή του Μαρτίνς για τον Βραζιλιάνο στόπερ αλλά και τα νέα «σενάρια» των Βραζιλιάνων για τον Μολέντο. Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε πριν από λίγες μέρες το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εστιάζοντας στην ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και το θέμα του στόπερ είναι αυτό που έχει προτεραιότητα για την ομάδα του λιμανιού.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφορικά με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που έχει ξεχωριστή σημασία είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες τόσο από την Πορτογαλία (για την υπόθεση Πεδράο) όσο και από την Βραζιλία (για την περίπτωση του Μολέντο) με τον Ολυμπιακό να έχει ξεχωριστή θέση μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τους δύο παίκτες που προαναφέραμε.

«Επαφές για τον Πεδράο»

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Γκιμαράες παραμένει ο πρώτος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ιδανική λύση τον νεαρό λατινοαμερικάνο άσο. Οι Πορτογάλοι λοιπόν επισημαίνουν πως ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του Πεδράο, προσθέτοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Γκιμαράες.

Αυτό και μόνο φανερώνει την επιμονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πεδράο καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού επιμένει για τον 25χρονο Βραζιλιάνο. Η περίπτωση όμως του Πεδράο δεν είναι εύκολη καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Γκιμαράες αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν μεγάλη «μάχη» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Μολέντο

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Πεδράο δεν είναι ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κι άλλες επιλογές κι ένα «σενάριο» που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, έχει να κάνει με τα όσα υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι για τον Μολέντο. Κι εδώ πρέπει να σταθεί κάποιος καθώς στην Βραζιλία επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Πάντα με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι, ο Ολυμπιακός θέλει να συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ για να επιστρέψει ο Μολέντο στην Ελλάδα, αυτή την φορά όμως για να φορέσει την φανέλα των πειραιωτών. Επαναλαμβάνουμε πως αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από την Βραζιλία και όχι από τους ερυθρόλευκους αλλά σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα ο Μαρτίνς

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πορτογαλία αλλά αναμένεται να έρθει άμεσα στη χώρα μας, πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη. Η επιστροφή του Μαρτίνς στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και στα μεταγραφικά δρώμενα των ερυθρόλευκων, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει σημαντικές συναντήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ