Και οι Γερμανοί για ΠΑΟΚ – Παπαδόπουλο…

Και οι Γερμανοί για ΠΑΟΚ – Παπαδόπουλο…

Το σήριαλ του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον κεντρικό αμυντικό του Αμβούργου συνεχίζεται με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Το Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρεται σε αυτό το «ασπρόμαυρο» μεταγραφικό «φλερτ» και δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση, μένοντας στην επιμονή του Δικεφάλου να παλέψει μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

«Το αγαπημένο κλαμπ του Παπαδόπουλου, ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να κινηθεί επιθετικά και να κάνει την πρώτη προσφορά στο Αμβούργο για να τον αποκτήσει. Οι Έλληνες αφού παρακολουθούν εδώ και τουλάχιστον 4 εβδομάδες την περίπτωση του, πλέον κοιτάζουν ακόμα πιο σοβαρά αυτή την υπόθεση», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες στη συνέχεια.

«Οι απολαβές του Παπαδόπουλου που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως είναι κάτι που μπορεί να καταφέρει ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τα 6,5 εκατομμύρια που δόθηκαν στην Μπάγερν Λεβερκούζεν πριν από έναν χρόνο και κάτι είναι ένα ποσό πολύ μεγάλο για την ελληνική ομάδα. Αυτή η μεταγραφή μπορεί να εξυπηρετηθεί ενδεχομένως από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που μπορεί να φέρει στο κλαμπ ο Πρίγιοβιτς», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Οι Γερμανοί αφού υπενθύμισαν την επιθυμία του Παπαδόπουλου να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ, κάτι που τόνισε σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, τόνισαν πως η έλευση του Κουτσουλιάκου στο Αμβούργο μπορεί σίγουρα να ξεκαθαρίσει αυτή την υπόθεση το επόμενο διάστημα.

Αναμφισβήτητα μία πάρα πολύ δύσκολη μεταγραφή, την οποία ο ΠΑΟΚ δεν παρατά και παλεύει, δείχνοντας πόσο ψηλά βάζει τον πήχη ενίσχυσης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ