Πρώτος στόχος ο Βέρνμπλουμ, ψηλά στη λίστα και ο Ερνάνι

Πρώτος στόχος ο Βέρνμπλουμ, ψηλά στη λίστα και ο Ερνάνι

Μπορεί ο Πόντους Βέρνμπλουμ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, όμως στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και την περίπτωση του Ερνάνι Αζεβέδο Τζούνιορ.

Ο Σουηδός μέσος που έμεινε ελεύθερος από ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από 6 χρόνια, έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκη έχει καταθέσει πρόταση για τριετή συνεργασία με ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν το 1,2 εκατ. ευρώ Ο εκπρόσωπος του 31χρονου μέσου, Κάρλ Φάγκερ, με δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον ή πρόταση του Δικεφάλου για τον πελάτη του. «Δεν γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Αν υπήρχε κάτι επίσημο θα μπορούσα να δώσω περισσότερες πληροφορίες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει επίσημη κρούση».

Ψηλά στη λίστα και ο Ερνάνι

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του 31χρονου Πόντους Βέρνμπλουμ που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Στη λίστα του Δικεφάλου βρίσκεται και ο Ερνάνι Αδεβέδο Τζούνιορ. Για τον  24χρονος μέσος μέσο το «to10.gr» σας είχε ενημερώσει από τις 5 Ιανουαρίου πως παρακολουθείτε στενά από τους Θεσσαλονικείς. Ο Ερνάνι που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Σεντ Ετιέν το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ζενίτ, με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας να μη τον έχουν στα πλάνα τους για τη νέα χρονιά.

Οι σχέσεις Ερνάνι-Μιρτσέα Λουτσέσκου

Ο Ερνάνι αποκτήθηκε από τους Ρώσους τον Γενάρη του 2017 με καθ’ υπόδειξη του γνωστού μας Μιρτσέα Λουτσέσκου. Όταν ο 72χρονος τεχνικός έφυγε από την Ζενίτ, η διοίκηση των Ρώσων ενημέρωσαν τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας έχει ρωτηθεί από τα στελέχη του Δικεφάλου για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να δίνει την συγκατάθεσή του για το ενδεχόμενο απόκτηση του.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση»

Ο μάνατζερ του 24χρονου ποδοσφαιριστή Λούκα Βιττορίνι με δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Ο παίκτης μου θα επιστρέψει στην Ζενίτ, ωστόσο έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση καθώς αποτελεί ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο»

Από Ρωσία και Ουκρανία θα «ψωνίσουν»

Από τον Γενάρη του 2018, το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου σε συνεργασία με τους  Λούμπος Μίχελ και Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν σταχυολογήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί. Η αγορά που δείχνει να ελκύει περισσότερο τους ασπρόμαυρους είναι αυτή του πρώην Σοβιετικού μπλοκ (Ρωσία και Ουκρανία). Είναι δυο χώρες που ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις και αποδεικνύεται ότι τα τελευταία χρόνια «ψωνίζει» σχεδόν πάντα από εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ