Οι σωσίες του Ιβάν Σαββίδη!

Οι σωσίες του Ιβάν Σαββίδη!

Δύο αδέρφια στην Αθήνα, ο Γιώργος και ο Βασίλης Σαββίδης (έχουν και το ίδιο επώνυμο) μοιάζουν απίστευτα στον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ παρότι δεν έχουν καμία συγγένεια.

Ο Ιβάν Σαββίδης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1959 στο χωριό Σάντα, της περιφέρειας Τσάλκας της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας της Γεωργίας. Είναι ο μικρότερος γιος οικογένειας εργατών ελληνικής καταγωγής από τον Πόντο. Οι γονείς του, ο Ιγνάτιος και η Κλεονίκη έκαναν συνολικά 8 παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στην Ελλάδα τουλάχιστον δύο σωσίες του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν καμία συγγενική σχέση μαζί του.

Ο Γιώργος και ο Βασίλης Σαββίδης (αυτοί είναι μεταξύ τους αδέρφια) είναι συνεπώνυμοι του Ιβάν και παρότι δεν έχουν καμιά συγγένεια μαζί του, τού μοιάζουν περισσότερο από ότι τα αδέρφια του!!!

Ο Βασίλης Σαββίδης είναι πρόεδρος της ομάδας Ελλάς Ποντίων. Έπαιξε χθες (19/5) στο φιλικό των παλαιμάχων της ομάδας του με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ (το ματς έγινε στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων) και όλοι έπαθαν πλάκα βλέποντας πόσο πολύ μοιάζει στον Ιβάν Σαββίδη!

Πριν τον Βασίλη Σαββίδη, είχαμε γνωρίσει πριν δύο χρόνια τον αδερφό του, τον Γιώργο ο οποίος μοιάζει ακόμη περισσότερο στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης (ονομάζεται όπως και ο μεγάλος γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ) έχει ένα σουβλατζίδικο που λέγεται «Του Σαββίδη» στην Αγία Βαρβάρα, στο Αιγάλεω, και αυτοί που το έχουν επισκεφτεί λένε ότι είναι πολύ καλός ψήστης.

Τα τελευταία χρόνια τον αποκαλούν ως… Ιβάν της Αγίας Βαρβάρας! Ο ίδιος μίλησε πριν περίπου δύο χρόνια σε τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου για την απίστευτη ομοιότητά τους, στο κανάλι «Ε», το οποίο φέτος αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης!

Δείτε το σχετικό video:

Πολλές φορές πάντως πελάτες στο σουβλατζίδικο του Γιώργου Σαββίδη στην Αγία Βαρβάρα, τον πλησιάζουν και τον ρωτάνε αν είναι ο Ιβάν!

«Οι φίλοι και οι γνωστοί με πειράζουν καλοπροαίρετα και κάνουν καλαμπούρι. Με αποκαλούν “κύριε πρόεδρε” και με ρωτούν για μεταγραφές. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια, από τότε που ο κ. Ιβάν πήρε τον ΠΑΟΚ. Δεν τον γνώριζα. Ηρθαν κάποιοι γνωστοί και μου λένε: πάρε εφημερίδα, σε έχουν φωτογραφία!», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Γιώργος Σαββίδη στην «Εσπρέσο».

Ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν είδε την ομοιότητά του με τον Ιβάν Σαββίδη; «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είναι πολλές οι ομοιότητες. Το μούσι, τα γυαλιά, το φρύδι, τα λίγα άσπρα μαλλιά. Μπερδεύτηκε και η ίδια μου η μάνα».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τους σωσίες του Ιβάν Σαββίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ