Λαμία : Γιαννακόπουλος και άλλοι δύο για τον «άσσο»

Λαμία : Γιαννακόπουλος και άλλοι δύο για τον «άσσο»

Επιτακτική η ανάγκη να αποκτηθούν τερματοφύλακες από τη Λαμία που έχει ξεμείνει μετά τις αποχωρήσεις των Πίτκα, Παπαδόπουλου και Μελίσσα.

Η Λαμία έχει μείνει χωρίς τερματοφύλακα ενόψει της επόμενης σεζόν και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθούν παίκτες για τον «άσσο». Ο Πίτκας έλυσε το συμβόλαιό του, ο Παπαδόπουλος υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης και ο Μελίσσας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετέφερε στο περιβάλλον του ότι θα αποκτηθούν τρεις γκολκίπερ. Πάντως, προτεραιότητα της διοίκησης είναι να κλείσει πρώτα το θέμα προπονητή.

Ο Μπάμπης Τεννές βρίσκεται stand by, καθώς η περίπτωση της Δόξας Δράμας δεν προχώρησε. Στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις για ανανέωση και ως το τέλος Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. Ο 65χρονος κόουτς έχει παραδώσει τη λίστα με τις εισηγήσεις του ανεξαρτήτως αν θα μείνει στον πάγκο της ομάδας.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Νίκου Γιαννακόπουλου. Ο Τεννές έχει εισηγηθεί προσωπικά για την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα και είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή στη Λαμία, αν μείνει ο προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ