Πασχαλάκης : «Θέλουμε ομίλους Champions League και πρωτάθλημα»

Πασχαλάκης : «Θέλουμε ομίλους Champions League και πρωτάθλημα»

Τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν επεσήμανε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην εφημερίδα Έθνος σχετικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε ότι μέλημα του Δικεφάλου είναι να φτάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ πάντα σκοπός είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ επισημαίνοντας ότι οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου: «Στον τελικό θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σε όλους τους τομείς, δουλέψαμε πολύ και σωστά. Θέλαμε όσο τίποτε τη νίκη και το τρόπαιο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και δεν ξεφύγαμε από αυτό».

Για τα προκριματικά του Champions League και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν: «Το δικό μας πλάνο είναι να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Champions League. Πρέπει όλοι μας να δουλεύουμε, έχοντας στο μυαλό μας πως κάθε χρόνο ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και αυτός θα είναι, και θα πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε και τη νέα χρονιά το ίδιο κίνητρο, το ίδιο πλάνο, χωρίς περισσότερο βάρος ή άγχος».

Για τον Λουτσέσκου: «Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την πορεία. Μας είχε όλους από κοντά, θέλοντας να δώσει στον καθένα από εμάς να καταλάβει αυτό που θέλει, αυτό που περιμένει, αυτά που πίστευε ότι μπορούσε να προσφέρει ο καθένας από εμάς. Κατάφερε να διαχειριστεί ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών μέσα στο οποίο υπάρχουν ισχυροί χαρακτήρες, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Και για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να γίνει ένα, να γίνεις οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ