Χατσερίντι: Τα δύο «όχι» που δείχνουν ΠΑΟΚ!

Χατσερίντι: Τα δύο «όχι» που δείχνουν ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος σέντερ μπακ έχει απορρίψει δύο προτάσεις από Αγγλία και Τουρκία και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο!

Ο Γιεβχέν Χατσερίντι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Ντιναμό Κιέβου και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος σέντερ μπακ έμεινε για 10 χρόνια στο ρόστερ της ουκρανικής ομάδας, πραγματοποιώντας συνολικά 237 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον, ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω του το Κίεβο και να μετακομίσει σε άλλες πολιτείες, με τη Θεσσαλονίκη να του… κλείνει το μάτι!

Ο Ουκρανός προπονητής της Ντιναμό, Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς, σε δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής: «Τα συμβόλαια του Μοράες και του Μποκανί λήγουν. Επιθυμίας μας ήταν να παραμείνουν, γιατί είναι καλοί επιθετικοί, αλλά δεν θέλουν να ανανεώσουν μαζί μας. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Χατσερίδη. Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει ήδη δεχθεί και έχει απορρίψει δύο πολύ καλές προτάσεις. Συγκεκριμένα, η μία πρόταση ήταν από την Μπράιτον, η οποία αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η άλλη ήταν από την τουρκική Τραμπζονσπόρ. Οι Αγγλοι του πρότειναν 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι Τούρκοι φέρονται να του πρότειναν ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο έφτανε κοντά στα 2 εκατ. ευρώ!

Ο Χατσερίντι αρνήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε αρνηθεί και την πρόταση που του είχε κάνει η Ντιναμό Κιέβου για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο παίκτης φαίνεται πως έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ΠΑΟΚ!

Ο θηριώδης στόπερ κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και φαίνεται πως συμφωνήσει με τους Ασπρόμαυρους, προκειμένου τη νέα σεζόν να αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο Χατσερίντι, ο οποίος είναι διεθνής με την Ουκρανία, τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια με την Ντιναμό και μάλιστα αγωνίστηκε ως αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League. Πλέον, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη χώρα μας, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ