Παναθηναϊκός : Ήρθαν χρήματα απ’ την Αλ Αΐν

Παναθηναϊκός : Ήρθαν χρήματα απ’ την Αλ Αΐν

Ο Παναθηναϊκός είχε λάβει την ενημέρωση πριν από λίγες μέρες ότι θα έρθουν χρήματα από την Αλ Αϊν για τη μεταγραφή του Μπεργκ, όπως κι έγινε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να… τραβήξει στα άκρα την υπόθεση των οφειλομένων της Αλ Αΐν, η οποία δεν είχε πληρώσει για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Και σε μια περίοδο που το τριφύλλι ψάχνει με το… τουφέκι τα χρήματα για να κλείσει υποχρεώσεις, η δόση των 725.000 ευρώ είναι πολύ σημαντική, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας.

Πράγματι, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες οι Άραβες έβαλαν περίπου 700.000 ευρώ στους πράσινους. Χρήματα που είναι πολύ πιθανό να πάνε προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα ξεπληρωθούν τις δόσεις Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου έως τις 10 Ιουνίου και φυσικά δεν θα έχουν το δικαίωμα προσφυγής.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει τις τελευταίες μέρες διάθεση… πληρωμών σε υποχρεώσεις. Έχει ήδη δώσει σε Βέμερ, Εσιέν, πλήρωσε ποδοσφαιριστές και δείχνει μια διαφορετική συμπεριφορά σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες που είχε αφήσει τα πάντα απλήρωτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ