Η Νάπολι θέλει Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ!

Η Νάπολι θέλει Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ!

Οπως αναφέρει ιστοσελίδα της Ιταλίας, ειδική στα θέματα της Νάπολι, οι ναπολιτάνοι έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι φέρεται να βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Όπως αναφέρει η ειδική στα θέματα της ιταλικής ομάδας «areanapoli.it» ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων «κίπερ» τους οποίους οι άνθρωποι των ναπολιτάνων έχουν στο στόχαστρο.

Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει και νούμερα. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η ρήτρα που έχει ο Έλληνας γκολκίπερ φτάνει στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημειώνεται οτι το συμβόλαιό του λήγει το 2019. Πάντως οι Ιταλοί προσθέτουν πως οι απαιτήσεις του δικεφάλου μπορούν να «πέσουν» ακόμη και στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ μετά από διαπραγματεύσεις.

Επίσης το ρεπορτάζ σημειώνει οτι για τον Ελληνα διεθνή «κίπερ» υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Εξάλλου, οσον αφορά τους υπόλοιπους τερματοφύλακες που η Νάπολι έχει στη λίστα της, αυτοί είναι οι Ρούι Πατρίσιο της Σπόρτινγκ και  ο Τζερόνιμο Ρούγι της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ