Λεβαδειακός: Μένει ελεύθερος ο Ζαραδούκας, προς Κύπρο ο Τριποτσέρης

Λεβαδειακός: Μένει ελεύθερος ο Ζαραδούκας, προς Κύπρο ο Τριποτσέρης

Οι δύο παίκτες όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν από την ομάδα της Βοιωτίας – Δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Ζαραδούκα, ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον Τριποτσέρη.

Παρελθόν από την ομάδα του Λεβαδειακού αναμένεται να αποτελέσουν οι Θοδωρής Τριποτσέρης και Γιάννης Ζαραδούκας. Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσουν από τους Βοιωτούς, με τον Τριποτσέρη να έχει δεχθεί προτάσεις από την Κύπρο.

Ο 32χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο τον Λεβαδειακό, ωστόσο, δύσκολα θα παραμείνει στους Βοιωτούς και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το πιο πιθανό τη δεδομένη στιγμή είναι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, με τον Απόλλωνα Λεμεσού να έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτησή του. Ο παίκτης τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Λεβαδειακού, προκειμένου οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους. O Τριποτσέρης τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια με τα χρώματα του συλλόγου της Στερεάς Ελλάδας, έχοντας συνολικά 1528 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη, ο Γιάννης Ζαραδούκας μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου και δύσκολα θα του γίνει πρόταση για να παραμείνει στην ομάδα. Ο 32χρονος μπακ θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Λεβαδειακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ.  Ο Ζαραδούκας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 4 ματς Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ