Επιμένουν στο εξωτερικό για Μπρούνο Γκασπάρ και Ολυμπιακό

Επιμένουν στο εξωτερικό για Μπρούνο Γκασπάρ και Ολυμπιακό

Οι Ιταλοί και οι Αγγλοι μπλέκουν ξανά τους Πειραιώτες με τον Πορτογάλο 25χρονο μπακ της Φιορεντίνα.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία και την Ιταλία να μπλέκουν ξανά τους Πειραιώτες με την περίπτωση του Μπρούνο Γκασπάρ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς από την κοινή τους θητεία στην Βιτόρια Γκιμαράες. O 25χρονος δεξιός μπακ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Φιορεντίνα, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Συγκεκριμένα, έπαιξε συνολικά σε 16 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στα περισσότερα ως αλλαγή, και μοίρασε 2 ασίστ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιβηρα μπακ, για τον οποίο επίσης έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Γουλβς του Πορτογάλου Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Στέφανο Πιόλι, προτιμάει διαφορετικού τύπου δεξιό μπακ και δύσκολα ο Γκασπάρ θα έχει θέση στα πλάνο του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η περίπτωσή του, πάντως, είναι πολύ δύσκολη, καθώς η ιταλική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Οι Βιόλα επιθυμούν την πώληση του και ζητούν τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Αυτό μάλιστα ήταν και το ποσό που δαπάνησαν, προκειμένου να τον αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι από την Γκιμαράες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ