Δώσε δανεικούς στη χάρτινη Ιβάν, να ανταποδώσεις τη μεγαλοψυχία

Δώσε δανεικούς στη χάρτινη Ιβάν, να ανταποδώσεις τη μεγαλοψυχία

Ο tiger δεν πληρώνει, ούτε πουλάει, αλλά ξεπουλάει, τελάλη έχει βάλει και διαφημίζει την πραμάτεια. Έβαλε τη χάρτινη στο πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ΄οίκον».

«Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ ξεκαθαρίζει πως περιμένει να ενεργοποιηθεί η οψιόν του Λιβάια» διαβάζεις στα ρεπορτάζ της χάρτινης και αυτόματα σου έρχονται στο μυαλό κάτι μεγαλοκοπέλες που έμειναν στο ράφι, περιμένοντας την πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο, που ακόμα έρχεται.

Διαβάζοντας τη συνέχεια συνειδητοποιείς πως ο tiger θα νοιώσει μια στάλα από την τρομοκρατία που έζησαν οι παίκτες του στην Τούμπα, μόλις ενημερωθεί για τα χρήματα που προβλέπει η οψιόν.

Το 1.8εκ είναι ποσό μαμούθ για τα δεδομένα ομάδας που χάνει τον mvp της για 150χιλ, τον έχω ικανό να ζητήσει από τους υπόλοιπους παίκτες και το διοικητικό προσωπικό να μαζέψουν τα χρήματα ρεφενέ. Ή να φορτώσει το Μάνο τον ψητά σε καντίνα με προορισμό τη Βάρκιζα, να ψήνει λουκάνικα για τους λουόμενους. Για να καταλάβετε το μέγεθος του ποσού, κάτι λιγότερο κόστισαν στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα και ο Χατζηισαίας που τους έστειλε δανεικούς.

Τα ωραία όμως με τα χάρτινα ρεπορτάζ δεν τελειώνουν εδώ, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας στην ίδια δήλωση καθιστά σαφές πως ο Αραούχο επιστρέφει, ο Γιόχανσον κουνάει μαντήλι, την ίδια στιγμή που η χάρτινη όντας αποφασισμένη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, κάνει χοντρό μπάσιμο για έναν Αλμπάνη του Απόλλων Σμύρνης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η ομάδα του όμως έχει το θράσος να ζητά χρήματα. Και υπόψιν πως δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος. Με άλλα λόγια, η δεξιά τσέπη του tiger συναγωνίζεται την αριστερή και αμφότερες τα λουκέτα στο χρηματοκιβώτιο..

Χτυπάει και τερματοφύλακα η χάρτινη, κάποιον Γιαννίκογλου, στόχος του να κλέψει τη δόξα του Μπάρκα που πανηγύρισε το κύπελλο, μπροστά στο πέταλο των ΠΑΟΚτσήδων. Φαίνεται καλή περίπτωση πάντως με 8 συμμετοχές πέρσι στον ΠΑΣ παραπέμπει σε νέο Ντασάεφ, αφήστε που η περίπτωση του βολεύει και επικοινωνιακά, σα να βλέπω μπροστά μου τα πανηγυρικά άρθρα του ρεπόρτερ Κέτσαπ και του πατατάκια, για «σούπερ μεταγραφή από τον Άγιαξ!»

Το ότι πρόκειται για τον Άγιαξ της Ηπείρου, θα το γράφουν με ψιλά γράμματα, σαν τις τραπεζικές συμβάσεις που σε ενημερώνουν πως αν καθυστερήσεις δυο δόσεις, μετακομίζεις σε παγκάκι… Ταυτόχρονα και για να δέσει το γλυκό, διαβάζεις πως «Μπακάκης-Γαλανόπουλος ενδέχεται να απασχολήσουν τη Βέρντερ».

Μιλάμε για την υπέρτατη κωμωδία, πρώτη φορά διαβάζω σε ρεπορτάζ πως κάποιοι παίκτες «ενδέχεται να -όχι να φέρουν πρόταση έστω- αλλά να απασχολήσουν». Ούτε από μέντιουμ δε θα το άκουγες αυτό.

Σε ελεύθερη μετάφραση, έχει εξουσιοδοτηθεί μάνατζερ να σπρώξει τα κελεπούρια στη Γερμανία, αν τσιμπήσει κάνα κορόιδο, έχει καλώς. Δεν είναι πως δεν πληρώνει τους παίκτες λοιπόν, δεν είναι ούτε πως πουλάει, είναι ότι ξεπουλάει, τελάλη έχει βάλει και διαφημίζει την πραμάτεια του. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό νεοτερισμό, να μπαίνει ομάδα στο πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ΄οίκον».

Τέλος πάντων, με την κατάσταση στη χάρτινη να προδιαγράφεται ως κωμικοτραγική, νομίζω πως ήρθε η ώρα του Σαββίδη να επιστρέψει λίγη από τη μεγαλοψυχία του ομόλογου του, που λίγο πριν τον τελικό ζήτησε να αρθεί προσωρινά η ποινή του.

Να προτείνει κι αυτός λοιπόν μια λίστα με ποδοσφαιριστές,που μπορούν να ενισχύσουν το χάρτινο ρόστερ, συμπάσχοντας στην προσπάθεια του tiger να βγάλει από τη μύγα ξύγκι, τόσους έχουμε στο κάτω κάτω. Ουάρντα-Χατζηισαία που ανέφερα παραπάνω, έχουμε Λάμπρου, έχουμε και Κάτσε άμα λάχει.

Μόνο το βάζελο θα βοηθάμε δηλαδή, στο φινάλε ποια η διαφορά Μελισσανίδη-Αλαφούζου, πέρα από το ότι ο ένας έχει μαλλιά και ο άλλος τα λούζει με σφουγγαρίστρα, επειδή του έχουν πέσει; Έτσι και πάνε για καφέ, μόλις εμφανιστεί ο σερβιτόρος με το λογαριασμό, θα πάνε σφεντόνα στην τουαλέτα για να πληρώσει άλλος. Για να μην ξεχάσουμε πως από τις αγκαλιές και τα φιλιά, ο ένας σκηνοθέτησε την κλοπή του αιώνα και ο άλλος είχε παραστεί στο CAS με πρωτοσέλιδα Γαύρου και Πρωταθλητή, για να υποστηρίξει την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ..

Έχουμε πράγμα να δώσουμε στη χάρτινη λοιπόν, ειδικά όταν πρόκειται για δανεικούς που θα κοστίζουν μόνο διαμονή-διατροφή, ο tiger θα διοργανώσει τελετή υποδοχής σαν την αφή της Ολυμπιακής φλόγας. Τώρα που το καλοσκέφτομαι έχουμε και ποδοσφαιριστές από την πρωταθλήτρια Κ20, είναι μοναδική ευκαιρία να δώσουμε 2-3 δανεικούς και οι χαρτορεπόρτερς να αναφέρουν στα ρεπορτάζ πως «προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι πρωταθλητές», χωρίς να ντρέπονται.

Oι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ άλλωστε το σήκωσαν στο χόρτο, θα ήταν εξαιρετικά διδακτικό αλλά και τιμητικό για τους υπόλοιπους, να συναναστραφούν με κανονικούς πρωταθλητές.

Δεν αποκλείεται πάντως ο tiger να αδιαφορήσει, τι να τους κάνει τους ποδοσφαιριστές άλλωστε; Στα χαρτιά το πήρε, οι δικηγόροι του είναι πιο χρήσιμοι, κι απ΄ότι υποψιάζομαι με ασκούμενους τη βγάζει, οπότε αν θες να του κάνεις δώρο Ιβάν που να πιάσει τόπο, δώστου δανεικό το Λυκουρέζο..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ