Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ανιγκό, ξεκινάει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ανιγκό, ξεκινάει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr, ο Γάλλος προπονητής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Κυανέρυθρους – Μανθάτης και Χουτεσιώτης τα δύο πρώτα ονόματα από την εγχώρια λίστα του 57χρονου κόουτς.

Ο Ζοσέ Ανιγκό πραγματοποίησε σπουδαίο έργο στον Λεβαδειακό και ήταν ένας από τους προπονητές που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν.  Η εξαιρετική δουλειά του Γάλλου τεχνικού στους Βοιωτούς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Πανιωνίου, οι οποίοι κινήθηκαν ταχύτατα για την απόκτησή του και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο 57χρονος κόουτς, ο οποίος βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με τους «κυανέρυθρους», υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και πλέον αρχίζει το «χτίσιμο», ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ανιγκό βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του Πανιωνίου, με στόχο να φτιάξει μια νεανική ομάδα, η οποία θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος τεχνικός  «σκανάρει» την εγχώρια αγορά, αλλά και αυτές της Γαλλίας και της Βόρειας Αφρικής, τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά, προκειμένου να βρει «λαβράκια» που ανεβάσουν επίπεδο τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους παίκτες που θέλει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ο Ζοσέ Ανιγκό είναι οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Γιώργος Μανθάτης. Ο Γάλλος έχει εξαιρετική άποψη για τον 21χρονο εξτρέμ και τον 23χρονο πορτιέρο και ο Πανιώνιος αναμένεται να ζητήσει το δανεισμό τους από τον Ολυμπιακό.

Ο Ανιγκό φέτος παρακολούθησε τον Γιώργο Μανθάτη στα παιχνίδια που έδωσε φέτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και θεωρεί ότι έχει όλα τα φόντα για να πετύχει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. O 21χρονος, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 34 παιχνίδια, στα οποία είχε 3 ασίστ. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και 7 ματς Κυπέλλου, μοιράζοντας 2 και 1 ασίστ αντίστοιχα.

Από την άλλη, ο Χουτεσιώτης έπαιξε συνολικά σε 4 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα στα τρία από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Ανιγκό έχει εξαιρετική άποψη για τον 23χρονο πορτιέρο και θέλει να τον ντύσει στα κυανέρυθρα. Ο Ελληνας πορτιέρο, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στα ματς που αγωνίστηκε και η διοίκηση των Πειραιωτών τον επιβράβευσε με νέο συμβόλαιο. Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, θεωρείται δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους», με τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα ο Ανιγκό να επιθυμούν το δανεισμό του.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα του 57χρονου, ο οποίος φυσικά βολιδοσκοπεί αρκετές περιπτώσεις παικτών σε Γαλλία και Βόρεια Αφρική, θέλοντας να βρει παίκτες κυρίως από την Αλγερία και το Μαρόκο. Όπως προαναφέραμε, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του συλλόγου και σύντομα αναμένονται εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ