Απίστευτο: Η Τσαϊκούρ Ριζεσπόρ θέλει τον Φορτούνη!

Απίστευτο: Η Τσαϊκούρ Ριζεσπόρ θέλει τον Φορτούνη!

Η νεοφώτιστη Τσαϊκούρ Ριζεσπόρ από τα βάθη της Τουρκίας ονειρεύεται την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη! Το απίστευτο σενάριο και οι δηλώσεις του προέδρου των Τούρκων!

Απίθανα πράγματα προκύπτουν από την Τουρκία, αναφορικά με τον Κώστα Φορτούνη. Μετά τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Μπεσίκτας, τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι, προέκυψε ακόμη ένα, το οποίο ξεφεύγει από τα φυσιολογικά! Και αυτό διότι σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα futbolarena.com, η Τσαϊκούρ Ριζεσπόρ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον… Φορτούνη! Ναι, καλά διαβάσατε, τον Φορτούνη!

Η νεοπροβιβασθείσα στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας ομάδα εμφανίζεται με μεγάλα όνειρα και έτοιμη να βάλει τρελά λεφτά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, για να μπορέσει να εδραιωθεί στις ισχυρές δυνάμεις της χώρας! Και όμως η ομάδα που εδρεύει στη Ριζούντα, στα βάθη της Τουρκίας και στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας, φαίνεται να πιστεύει σοβαρά ότι μπορεί να μπει σοβαρά στη διαδικασία της απόκτησης του Ελληνα μεσοεπιθετικού, ξοδεύοντας πάνω από 12 εκατ. ευρώ!

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο πρόεδρος της νεοφώτιστης ομάδας, Χασάν Κεμάλ Αϊντίν, επικοινώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με σκοπό να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Φορτούνη. Ενώ στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχουμε προκαταλήψεις. Το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο. Δεν έχει σημασία εάν ένας παίκτης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ελλάδος ή της Αρμενίας, αρκεί να ωφεληθεί η Ριζεσπόρ»!

Κι όμως, οι Τούρκοι έχουν κι άλλα για το θέμα Φορτούνη! Και αυτό διότι επιμένουν πως εντός της ερχόμενης εβδομάδας μέλη της διοίκησης της Τσαϊκούρ Ριζεσπόρ αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, για να έχουν επαφές με τον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Ελληνα ποδοσφαιριστή!

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας, Χασάν Γιαβούζ, υποστήριξε ότι η ομάδα του γνωρίζει πως τώρα είναι δύσκολο να δελεάσει (ακόμη και με μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα) ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, αλλά όπως παραδέχθηκε, «το πιο ρεαλιστικό είναι να πάρουμε παίκτες τέτοιους παίκτες τη σεζόν 2019-20, όταν θα έχουμε δείξει σε όλους τη δυναμική μας»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ