Παναθηναϊκός : Πιθανή η ανατροπή με Μολίνς

Παναθηναϊκός : Πιθανή η ανατροπή με Μολίνς

Τα δεδομένα με την παραμονή του Σουηδού επιθετικού ενδέχεται ν’ αλλάξουν. Η ατάκα του 30χρονου φορ στους συμπαίκτες του.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε τετ α τετ με τον Γκιγέρμο Μολίνς, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές. Και όχι μόνο. Συζήτησε ιδιαιτέρως και με άλλους ποδοσφαιριστές, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον Σουηδό επιθετικό υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ανατραπεί η κατάσταση και να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Ο 30χρονος φορ, παράλληλα, κατά την αναχώρησή του από το «Γ. Καλαφάτης» έλεγε στους συμπαίκτες του: «Καλή ξεκούραση σε όλους. Υπάρχουν πιθανότητες να είμαι εδώ και του χρόνου»! Στην αλλαγή πλεύσης του Παναθηναϊκού υπάρχει εξήγηση. Οι «πράσινοι» λόγω του περιορισμού των μεταγραφών έχουν δικαίωμα για δύο ανανεώσεις συμβολαίου. Αλλά με τις ίδιες αποδοχές. Καμία αύξηση. Γι’ αυτό και τρέχουν να προλάβουν την επικύρωση της νέας ποινής, ώστε να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Ρόμπιν Λουντ και τον Χρήστο Δώνη. Ο νεαρός Ελληνας θα ανανεώσει, αλλά ο Φινλανδός αναζητεί κάτι καλύτερο. Ετσι, ο Νταμπίζας σκέφτεται να δώσει στον Μολίνς τη… θέση ανανέωσης που περισσεύει κι αυτό φέρεται να μετέφερε στον έμπειρο φορ.

Επιπλέον, ο Μολίνς δεν έχει κάποιο τρομερό συμβόλαιο. Με ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ (ίσως και λιγότερα) δεν αποκλείεται να συναινέσει. Μην ξεχνάμε, παράλληλα, ότι παίζει στην επίθεση. Εκεί όπου με δεδομένο ότι ο Λουτσιάνο είναι φευγάτος (συν τον περιορισμό) υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ο Μολίνς, όπως και τη σεζόν που πέρασε μπορεί να δώσει λύσεις, αρκεί να κάνει επέμβαση ή έστω ό,τι είναι απαραίτητο για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και να παίζει κανονικά. Κι όχι να λείψει 2-3 μήνες, όπως συνέβη τη σεζόν που τελείωσε. Η υπόθεσή του φυσικά είναι σε συνάρτηση με την παραμονή του Λουντ κι έχει δρόμο. Αλλά εκεί που θεωρούνταν τελειωμένος ξαφνικά το χαρτί μπορεί να γυρίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ