Αγριος καυγάς Βράνιες – Χιμένεθ στα Σπάτα!

Αγριος καυγάς Βράνιες – Χιμένεθ στα Σπάτα!

Αποκάλυψη από τη Σερβία για «γαλλικά», σφοδρή ένταση και παραλίγο... ψιλές μεταξύ του Βράνιες και του Χιμένεθ στο τέλος του φιλικού αγώνα με την Τσουκαρίτσκι.

Θερμό επεισόδιο μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Ογκνιεν Βράνιες έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, με τον Βόσνιο αμυντικό να αντιδρά με… γαλλικά και φωνές στην απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Τσουκαρίτσκι!

Ο στόπερ της ΑΕΚ είναι γνωστό πως δεν αποτελεί από τα πιο ήρεμα παιδιά των ελληνικών γηπέδων. Ο Βόσνιος, λοιπόν, φέρεται να εκνευρίστηκε με την απόφαση του Ισπανού τεχνικού να τον βγάλει από το παιχνίδι 7 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι, παρότι τον είχε βάλει ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας zurnal.rs, μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 27χρονος αμυντικός να ζητήσει τον λόγο από τον Χιμένεθ με πολύ άσχημο τρόπο και έχοντας χάσει τελείως την ψυχραιμία του!

Σε εκείνο το σημείο φέρεται να ξεκίνησε ένας… ομηρικός καυγάς, με πολλά «γαλλικά» από τους δύο άνδρες, ενώ κατά την αποχώρησή του ο ποδοσφαιριστής επεδίωξε… «σωματική σύγκρουση» με τον προπονητή του, ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και παίκτες της ΑΕΚ κατάφεραν να αποσοβήσουν το ξύλο!

Χαρακτηριστικός είναι και ο τίτλος της zurnal.rs για το συμβάν, καθώς όπως αναφέρει γλαφυρά: «Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ήθελε να παλέψει με τον προπονητή του μετά το παιχνίδι κόντρα στην Τσουκαρίτσκι»!

«Προς το παρόν αυτή είναι η μόνη πληροφόρηση που έχουμε από τον καυγά, καθώς ούτε ο Χιμένεθ ούτε ο Βράνιες έχουν μιλήσει δημόσια για το περιστατικό», ανέφερε για το θέμα δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας sport.ba. Με τους Βόσνιους να επιλέγουν έναν πολύ ιδιαίτερο πρόλογο για το επεισόδιο, επικεντρώνοντας στον εκρηκτικό χαρακτήρα του Βράνιες.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: «Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, Ογκνιεν Βράνιες είναι γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και πολλοί βλέπουν σε αυτόν τον νέο Εμιρ Σπάχιτς. Τουλάχιστον όταν αυτό το σκέλος είναι προς συζήτηση. Τώρα προκύπτουν πληροφορίες για ένα νέο σκάνδαλο που φέρεται να εμπλέκεται ο Βόσνιος αμυντικός. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη το βράδυ η ΑΕΚ έπαιξε φιλικό παιχνίδι εναντίον της Τσουκαρίτσκι»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ