Παναθηναϊκός : Προς Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός : Προς Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου

Οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ για το «Athens Alive». Έγινε σήμερα μία προεργασία.

Οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το τελευταίο διήμερο έκαναν μια νέα προεργασία για το «Athens Alive», σε συναντήσεις που είχαν με κυβερνητικά στελέχη.

Το πλέον καθοριστικό ραντεβού, όμως, είναι αυτό που αναμένεται να γίνει μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αυτό, όπως διαρρέει από το Μαξίμου, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τα βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας 21 Μαΐου.

Μετά την επιστροφή του από τη Σόφια στις προτεραιότητες του Τσίπρα θα είναι το ραντεβού με τον Γιαννακόπουλο, όπου μετά την προεργασία που έχει γίνει να διαπιστωθεί αν όντως είναι εφικτό να προχωρήσει αυτή η τεράστια επένδυση και ειδικά αν μπορεί να ξεπεραστεί η δυσκολία της αύξησης του συντελεστή δόμησης.

Ο Γιαννακόπουλος και οι εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους, αλλά αναγνωρίζουν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και περιμένουν να δουν τις προθέσεις και κυρίως την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ