Νταμπίζας σε παίκτες: «Όσοι μείνουν να το θέλουν πραγματικά»

Νταμπίζας σε παίκτες: «Όσοι μείνουν να το θέλουν πραγματικά»

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τους είπε πως το μπάτζετ θα είναι χαμηλό αν δεν αλλάξει η ιδιοκτησία, μοίρασε συγχαρητήρια για την εικόνα τους και υποσχέθηκε αξιοπιστία

Τήρηση των όσων θα συμφωνήσουν από εδώ και στο εξής, αλλά και χαμηλότερο μπάτζετ, αν δεν αλλάξει η ιδιοκτησία, ήταν τα πιο σημαντικά απ’ όσα ανέφερε ο Νίκος Νταμπίζας στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τόνισε πως δεν πρόκειται να χαϊδέψει αυτιά, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια της φετινής σεζόν.

«Όσοι είναι πιο παλιοί ξέρουν πως δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Δεν ξέρω αν θα αρέσουν σε όλους όσα θα πούμε, αλλά οφείλω να σας μεταφέρω την πραγματικότητα και να σας πω με ρεαλισμό όσα θα γίνουν. Δεν με απασχολεί τι έγινε μέχρι σήμερα και πόσες από τις υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν. Είμαι εδώ για να αφήσουμε πίσω το χθες και να κοιτάξουμε όλοι μαζί το μπροστά. Όσοι θα μείνουν στο γκρουπ και φυσικά ο νέος προπονητής που θα έρθει και θα τον ξέρετε σε λίγες μέρες», είπε αρχικά ο Νίκος Νταμπίζας και πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 10 Ιουνίου θα τηρηθεί. Θα πούμε λίγα λόγια και όσα μπορούμε να υλοποιήσουμε. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που θα χαϊδέψει αυτιά. Σας δίνω συγχαρητήρια που φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο, σας αξίζουν συγχαρητήρια και σε ‘σας και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε. Κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια και τώρα πάμε στην επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά αυτά που θα λέμε, θα γίνονται.

Ξέρετε όλοι ότι υπάρχει μια διαδικασία μεταβίβασης της ομάδας. Δεν ξέρουμε τι θα προκύψει. Αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό. Και όσοι μείνουν πρέπει να θέλουν πραγματικά να παίζουν στον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, αλλά είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να υπάρχει μια αξιοπιστία. Εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου».

Να σημειώσουμε πως απουσίαζαν οι Λουτσιάνο, Ινσούα και Κουλιμπαλί, που βρίσκονται στο εξωτερικό, ενώ οι περισσότεροι παίκτες είδαν με θετικό μάτι την παρουσία του Νίκου Νταμπίζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ