Παναθηναϊκός : Είδαν τα χρήματα οι παίκτες

Παναθηναϊκός : Είδαν τα χρήματα οι παίκτες

Επιτέλους... πληρωμές για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είδαν το 50% των οφειλομένων Δεκεμβρίου - Φεβρουαρίου, όπως είχε προαναγγείλει η ΠΑΕ από χθες.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε υποσχεθεί στη συνάντηση της Τρίτης με τους ποδοσφαιριστές πως την Πέμπτη θα τους καταβληθεί το 50% των οφειλομένων Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου και πως το άλλο 50% θα το πάρουν μέχρι τις 10 Ιουνίου. Χθες η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι τα χρήματα έχουν περαστεί στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και πως εκείνοι θα τα δουν σήμερα. Όπως κι έγινε.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδαν χρήματα στους λογαριασμούς της, με τη διοίκηση να φαίνεται συνεπής αυτή τη φορά και να κάνει τη… χάρη και στον Νίκο Νταμπίζα. Ο νέος τεχνικός διεθυντής του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει από τους διοικούντες να δώσουν χρήματα στους παίκτες προκειμένου να υπάρχει ηρεμία όταν θα τους συναντήσει για να τους μιλήσει.

Να θυμίσουμε πως εκκρεμεί η δόση Μαΐου, για την οποία οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία ενημέρωση. Ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του υπολογίζουν να την αποπληρώσουν σε τρεις μηνιαίες δόσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο θα καταλήξουν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ