Κάνιας : «Είμαστε μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια, είμαστε ΠΑΟΚ!»

Κάνιας : «Είμαστε μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια, είμαστε ΠΑΟΚ!»

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ευχαρίστησε δημόσια μέσω Instagram όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ήταν μέτριος όλη τη χρονιά, αλλά στον τελικό του Κυπέλλου έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στα δύο χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός χαφ θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλη την οικογένεια του Δικέφαλου για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου και το έκανε μέσα από ένα μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram.

Και αυτό έγινε τα ξημερώματα, περίπου την ίδια ώρα που σύμφωνα με κάποια ισπανικά ΜΜΕ η Μπέτις φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και σύμφωνα με ένα δημοσίευμα μπορεί να κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ ύψους 2 εκ. ευρώ.

Ο Κάνιας πάντως στο Instagram σημείωσε τα εξής:

«Υπάρχουν πολλά συναισθήματα μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη που πάλεψε και μας βοήθησε να πετύχουμε τα όνειρά μας, τον προπονητή και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τους σπουδαίους οπαδούς μας που έδιναν τον ρυθμό στην Τούμπα σε κάθε ματς, όλους τους επαγγελματίες συνεργάτες που ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην επιτυχία μας και φυσικά τους συμπαίκτες μου.

Γιατί είμαστε μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια, είμαστε ΠΑΟΚ!»

https://www.instagram.com/p/Bi2vcmihlgv/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ