Αποκάλυψη: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Athens Alive – Κυβέρνησης

Αποκάλυψη: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Athens Alive – Κυβέρνησης

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το Athens Alive και τις συζητήσεις της πλευράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τους κυβερνώντες, αφού ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα Πέμπτη (17/05) θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού, πιθανότητα παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα.

Μια πολύ κρίσιμη μέρα σχετικά με το «Athens Alive» που αγγίζει φυσικά και το μέλλον του Παναθηναϊκού ξημερώνει. Ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως η συνάντηση που είχε προαναγγελθεί μεταξύ της κυβέρνησης και του κονσόρτσιουμ που θέλει να αλλάξει το τοπίο στο ΟΑΚΑ και κατ’ επέκταση στην Αθήνα και να επενδύσει και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη (17/05).

Στη συνάντηση πιθανότατα θα παρευρεθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με στενούς του συνεργάτες, ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν πως στην Αθήνα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της RedStone, Μαρκ Αλεξάντερ, προκειμένου να λάβει μέρος από κοντά στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης. Μάλιστα, είναι πιθανό να βρεθούν και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να δουν αν υπάρχει η διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης να δοθεί όλη η έκταση του ΟΑΚΑ και όχι να χωριστεί σε «κομμάτια».

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν όλα τα δεδομένα, θα δουν αν γίνεται και πόσος χρόνος θα χρειαστεί προκειμένου να νομοθετηθεί και φυσικά θα κοιτάξουν να διασφαλιστούν από οποιαδήποτε προσφυγή μπορεί να προκύψει που θα είναι ικανή να καθυστερήσει αυτό το τεράστιο έργο.

Ήδη οι ομάδες εργασίας του «Athens Alive» έχουν προετοιμαστεί για τη συγκεκριμένη συνάντηση και είναι μάλιστα εντός των ημερομηνιών που είχαν ανακοινώσει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχαν πει ότι στα μέσα Μαΐου θα είναι έτοιμοι για την ολοκληρωμένη πρότασή τους. Στη συνάντηση, φυσικά, θα συζητηθεί και το θέμα του Παναθηναϊκού, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, ενώ είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί από την πλευρά του «Athens Alive» και μια συνάντηση με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αφού έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Μαρκ Αλεξάντερ πως δεν απορρίπτει ακόμα και τη συνεργασία με νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προκειμένου να στεγαστεί ο Παναθηναϊκός σε ένα ανανεωμένο και σύγχρονο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ