Άρης : Το «ευχαριστώ» και οι σκηνές από τα «προσεχώς»

Άρης : Το «ευχαριστώ» και οι σκηνές από τα «προσεχώς»

Κυριακή στο Χαριλάου, μπαίνουν... όλα στη σωστή σειρά.

Το θέμα ήταν πρώτιστα πνευματικό. Αν το μυαλό επιβαλλόταν στο σώμα, η δουλειά θα γινόταν. Όπως και συνέβη. Οι παίκτες του Άρη δεν επέτρεψαν στον εφησυχασμό που γεννά η επίτευξη του στόχου να αλλοιώσει την πορεία τους και στην τελευταία μακρινή έξοδο για τη σεζόν, νίκησαν εύκολα και τη Σπάρτη και τη σωματική κόπωση μιας μετακίνησης σχεδόν δέκα ωρών από τη Θεσσαλονίκη στη Λακωνία.

Η τελευταία πράξη της φετινής σεζόν για το Χαριλάου θα παιχτεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Η «τίμια» ομάδα του Σπανού, του Μυροφορίδη κι αυτής της παρέας ποδοσφαιριστών που από το πρώτο 90λεπτο της σεζόν μέχρι και το τελευταίο δε γλίστρησε ποτέ από την προνομιούχο δυάδα, που μετρά μόλις μια ήττα σε ένα ματς που θα μπορούσε στο 20λεπτο να είναι 0-2 κι ας είναι δεύτερη, θα παίξει μπροστά στο κοινό της και θα καταθέσει μπροστά του τα διαπιστευτήριά της: Μας εμπιστευτήκαμε να κάνουμε φέτος (με τα μισά λεφτά) αυτό που δεν έγινε πέρσι και σας δικαιώσαμε.

Το γήπεδο θα ζήσει στιγμές βγαλμένες από τα… προσεχώς. Οι Αρειανοί δεν ήταν ποτέ αχάριστοι, όλη τη σεζόν το έδειξαν αλλά αυτή τη φορά θα είναι εκεί και με το παραπάνω.

Θα δώσουν στα παιδιά αυτά, αυτό που δικαιούνται: Το χειροκρότημα και το δικό τους «ευχαριστώ», που θα είναι μια θέση στην καρδιά τους, ως το γκρουπ που έβγαλε το κλαμπ από τον ανηφορικό δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.

Θα δώσουν και μια εξαιρετικά τονωτική ένεση στο ταμείο της ΠΑΕ, ότι πρέπει είναι για το φινάλε της σεζόν μια βαρβάτη είσπραξη, στο πλαίσιο της αδειοδότησης και της διευθέτησης των υποχρεώσεων που υπάρχουν.

Περιμένω ότι μαζί με το χειροκρότημα και το ευχαριστώ, την Κυριακή ο κόσμος του Άρη θα τοποθετήσει και τον πήχη των απαιτήσεων του για τη νέα σεζόν, ακριβώς με αυτή την παρουσία του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι φυσικά μέσα σε αυτούς που συνέβαλλαν στην επιστροφή της ομάδας, αλίμονο αν του στερούσε κανείς το δικαίωμα της απόλαυσης της επίτευξης του φετινού στόχου.

Θα είναι και ο παραλήπτης του μηνύματος: «Είμαστε ο Άρης, έχεις στα χέρια σου τον Άρη και πρέπει να φροντίσεις να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, για να απολαύσεις κι εσύ όσα έχεις δει παλιότερα και περιμένεις να ζήσεις στις μέρες σου».

Το ίδιο και προς κάθε ενδιαφερόμενο, φίλο και εχθρό: Κυριακή στις 5μ.μ., ρίξτε μια ματιά στο Χαριλάου, ο Άρης επέστρεψε. Λένε ότι «το τσεκούρι ξεχνάει αλλά το δέντρο ποτέ». Ο Άρης είναι το δέντρο με τις βαθιές ρίζες που έμεινε όρθιο. Ακονίστε τις λεπίδες σας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ