«Η Φιορεντίνα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Βούκοβιτς»

«Η Φιορεντίνα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Βούκοβιτς»

Η Φιορεντίνα εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου αμυντικού και σύμφωνα με τους Ιταλούς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Την περίπτωση του Ερυθρόλευκου άσου, Γιάγκος Βούκοβιτς, φέρεται να εξετάζει η Φιορεντίνα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν, πρόβλημα που θα επιχειρήσει να λύσει με την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού που αγωνίστηκε φέτος υπό τη μορφή δανεισμού στην Ελλάς Βερόνα.

Ο Σέρβος άσος παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο φέτος μετρώντας 15 συμμετοχές από την στιγμή του δανεισμού του τον Γενάρη. Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει οκτώ συμμετοχές ενώ βρέθηκε και στην αποστολή των Σέρβων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρόλο που φαίνεται απίθανο να συμμετέχει στο τελικό ρόστερ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το μοναδικό πρόβλημα για τους Βιόλα είναι το καθεστώς ιδιοκτησίας του. Ο άσος ανήκει στον Ολυμπιακό που φαίνεται έτοιμος να τον παραχωρήσει στον Ερυθρό Αστέρα αυτό το καλοκαίρι με τις Ουντινέζε και Τζένοα να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του υψηλόσωμο σέντερ μπακ. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν πολύ καλή άποψη για τον Βούκοβιτς και θεωρούν ότι μπορεί να συνθέσει ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο με τον Νίκολα Μιλένκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ