Ανακοίνωσε Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τρίτο «χτύπημα» από τους Ηπειρώτες, οι οποίοι την Τετάρτη ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού.

Μετά τον Γιώργο Παμλίδη και τον Στέφανο Σιόντη, ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε και τον Γιάννη Λουκίνα. Οι Ηπειρώτες την Τετάρτη ανακοίνωσαν την προσθήκη του 26χρονου επιθετικού, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις ομάδες του Πανιωνίου, της Καλλονής, των Χανίων, του Ηρακλή και της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λουκίνας με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι διετές και θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΣ και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον προπονητή της ομάδας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο. Είναι τιμή μου να παίζω για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ιστορία που έχει, και περιμένω το ντεμπούτο μου στο Ζωσιμάδες για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Γιάννη Λουκίνα. Ο Γιάννης έχει παίξει στις ομάδες του Πανιωνίου, της Καλλονής, των Χανίων, του Ηρακλή και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 και υπέγραψε για 2 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ