Ρέστα Μελισσανίδη για «ρελάνς» με Φετφατζίδη!

Ρέστα Μελισσανίδη για «ρελάνς» με Φετφατζίδη!

Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ και οι εξελίξεις στην υπόθεση του Έλληνα άσου αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι η επιθυμία του διοικητικού ηγέτη των κιτρινόμαυρων, Δημήτρη Μελισσανίδη να δει τον Φετφατζίδη με την φανέλα της Ένωσης. Την […]

Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ και οι εξελίξεις στην υπόθεση του Έλληνα άσου αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι η επιθυμία του διοικητικού ηγέτη των κιτρινόμαυρων, Δημήτρη Μελισσανίδη να δει τον Φετφατζίδη με την φανέλα της Ένωσης. Την πρόταση της ΑΕΚ για τον διεθνή άσο είχε αποκαλύψει to10.gr με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας θεωρεί ιδανική επιλογή τον 27χρονο ακραίο επιθετικό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αποφασισμένος να κάνει όλες τις κινήσεις που χρειάζεται για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Δεν είναι τυχαίο πως πολύ καλά ενημερωμένες «πηγές» αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης θα δώσει ρέστα στην υπόθεση του Φέτφα, σε μια προσπάθεια για «ρελάνς» μετά τις εξελίξεις με τον Χριστοδουλόπουλο που υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες λοιπόν εξελίξεις με τον Λάζαρο, έχουν κάνει ακόμα πιο αποφασισμένο τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς άσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο διεθνής ακραίος επιθετικός είχε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα τότε τα χρήματα που θα πάρει θα είναι πολύ λιγότερα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Φετφατζίδη αναμένεται να είναι άμεσες καθώς αυτός είναι και ο στόχος του Μελισσανίδη. Να «ντύσει» τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ