«Θολό» το μέλλον του Μακ στον ΠΑΟΚ

«Θολό» το μέλλον του Μακ στον ΠΑΟΚ

Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ για του χρόνου με τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ήταν φέτος δανεικός από τη Ζενίτ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε τι σκέφτεται να κάνει με τους παίκτες που έχει δανεικούς ο ΠΑΟΚ από άλλες ομάδες (Μακ και Αζεβέδο), αλλά ζήτησε ευγενικά να μην απαντήσει σε ένα τέτοιο λεπτό θέμα πριν μιλήσεις με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Μάρσιο Αζεβέδο μάλλον δε θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ (ήρθε δανεικός από τη Σαχτάρ με προοπτική νέου συμβολαίου ως ελεύθερος από το καλοκαίρι και μετά), καθώς πίσω από τον Βιεϊρίνια (που λογίζεται πλέον ως αριστερός μπακ) θα επιστρέψει μάλλον ο Γιαννούλης από τον Ατρόμητο.

Όσο για τον Ρόμπερτ Μακ; Το μέλλον του Σλοβάκου στον Δικέφαλο είναι «θολό». Για να μείνει θα πρέπει η Ζενίτ τον δώσει για «ψίχουλα» (όχι για 2 εκ. ευρώ που ήταν η ρήτρα του) και να πάρει λιγότερα από μισά που θα έπαιρνε στη Ρωσία (1,2 εκ. ευρώ τον χρόνο). Στον ΠΑΟΚ έπαιξε φέτος δανεικός με το μισό συμβόλαιο πληρωμένο από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Επίσης θα πρέπει να αποφασιστεί αν ο ΠΑΟΚ θέλει κι άλλον παίκτη για τις πτέρυγες του, καθώς για εκεί υπάρχουν οι Τζάλμα, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια (αν χρειαστεί γιατί υπολογίζεται και πάλι για αριστερό μπακ, αλλά φυσικά μπορεί να παίξει πάντα και στην κανονική του θέση), ενώ θα επιστρέψουν από δανεισμό και οι Ουάρντα και Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ