Μίχελ: «ΠΑΟΚ όπως Σαχτάρ, ενάντια στη δικτατορία δύο ομάδων»

Μίχελ: «ΠΑΟΚ όπως Σαχτάρ, ενάντια στη δικτατορία δύο ομάδων»

Ο Λούμπος Μίχελ κλείνοντας τα 50 του χρόνια μίλησε σε ΜΜΕ της Σλοβακίας και ήταν λάβρος κατά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει σήμερα (16/5) τα γενέθλιά του και καθώς γεννήθηκε το 1968 κλείνει τα 50 του χρόνια.

Ο αθλητικός- τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε σε σάιτ της πατρίδας του στην Σλοβακίας με αφορμή τη γιορτή του και αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά του Δικέφαλου.

Ο Μίχελ ήταν λάβρος κατά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (χωρίς να κατονομάσει τις ομάδες, αλλά φωτογραφίζοντάς και τις δύο) κάνοντας λόγο για… δικτατορικές συμπεριφορές.

Αναλυτικά τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ, είναι όπως η Σαχτάρ, έχει την φιλοδοξία να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα. Θέλει να εδραιώσει το όνομα του και στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο, δεν είναι αρκετό να έχει την καλύτερη ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα…

Από την εμπειρία μου στην Ελλάδα, έχω μείνει έκπληκτος από την… επίδραση που έχουν ορισμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για διαφθορά, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Είμαι ενοχλημένος από το τόσο μεγάλο θράσος που δείχνουν δικτατορικά 1-2 σύλλογοι στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ