Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Χουτεσιώτης

Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Χουτεσιώτης

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό θα ανανεώσει σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Το συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών, του 23χρονου τερματοφύλακα με τους Πειραιώτες ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, όμως όπως προκύπτει θα επεκτείνει την παραμονή του στους ερυθρόλευκους.

Να αναφέρουμε πως ο ύψους 1,92μ. «κίπερ» κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και με Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Με τη διαφαινόμενη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χουτεσιώτη, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν πόσο πιστεύουν στον νεαρό, θέλοντας να του δώσουν τον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να δείξει το ταλέντο του.

Αλλωστε η θέση του τερματοφύλακα είναι μια θέση που χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί του κάνουν «καριέρα» μετά τα 27-28 χρόνια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ