Αύριο στην ΠΑΕ ο Ουζουνίδης και για τα δικά του οφειλόμενα

Αύριο στην ΠΑΕ ο Ουζουνίδης και για τα δικά του οφειλόμενα

Γράφεται αύριο και το τυπικό τέλος της σχέσης Ουζουνίδη - Παναθηναϊκού, με τη συζήτηση για τα οφειλόμενα του Ελληνα τεχνικού.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το πλάνο των πληρωμών που έχει η διοίκηση και της εξόφλησης των οφειλομένων μέσα στους επόμενους μήνες, με τις αντιδράσεις να είναι αρκετές από πλευράς παικτών. Οι περισσότεροι δεν μπορούν αν πιστέψουν άλλες υποσχέσεις και μένει να δούμε πόσοι απ’ αυτούς θα προχωρήσουν σε προσφυγές, που θα σημαίνει πως θα μείνουν ελεύθεροι, χωρίς ο Παναθηναϊκός να έχει το δικαίωμα να τους αντικαταστήσει, λόγω του περιορισμού των μεταγραφών.

Σειρά παίρνει πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν πιθανότατα και αύριο. Ο Έλληνας προπονητής θα μεταβεί αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Οι δύο πλευρές θα ρυθμίσουν τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του Έλληνα προπονητή, με ένα πλάνο που επίσης θα ανακοινώσει ο Κωνσταντίνου, έπειτα από τη συνεννόηση που έχει κάνει με τον Αλαφούζο και στη συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθεί και το φινάλε της συνεργασίας τους.

Από τα γραφεία είναι πιθανό να περάσουν και οι συνεργάτες του Ουζουνίδη, καθώς και σε αυτούς ο Παναθηναϊκός χρωστάει χρήματα, ώστε να ρυθμίσουν τις δόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ