Μυστακίδης : «Όνειρο το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ»

Μυστακίδης : «Όνειρο το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Μυστακίδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ με τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και θέλει τίτλους με τον Δικέφαλο.

Τι είπε για τη σεζόν που πέρασε, το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τη θέση που του ταιριάζει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και την επιστροφή του στο Δικέφαλο με στόχο να καθιερωθεί και να πανηγυρίσει τίτλους.

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, για την επιστροφή του στον Δικέφαλο και το όνειρο που έχει για νταμπλ με την ομάδα. Στις δηλώσεις του στον «Libero 107,4» δήλωσε πανέτοιμος να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην ομάδα.

Για τη σεζόν που πέρασε, ειδικότερα και μετά τον τραυματισμό του είπε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά μετά τον τραυματισμό. Το αντιμετώπισα ρεαλιστικά, έπρεπε να πάω κάπου να παίξω και ο Παναθηναϊκός που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με βοήθησε πολύ. Θέλω να τη ξεχάσω τη χρονιά που πέρασε και κοιτάω μπροστά την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος σήμερα σε σχέση με την περσινή του σεζόν και τον τραυματισμό του που μεσολάβησε: «Είμαι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο δουλεύω αρκετά. Όσο ήμουν τραυματίας δεν αγχωνόμουν και πιστεύω ότι θα ξεπεράσω το επίπεδο που είχα φτάσει. Με την προετοιμασία του καλοκαιριού θα είμαι ακόμη καλύτερος. Είναι θέμα χρόνου και αν πάρω όλη την προετοιμασία θα έχω την καλή απόδοση που θέλω για τη νέα σεζόν».

Ποια ήταν η αντίδραση του όταν άκουγε για το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό: «Υπήρχαν προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πρόταση από τον Παναθηναϊκό ήταν αυτή που μου έμεινε και ήταν μία ευκαιρία για εμένα μετά τον τραυματισμό μου που η ομάδα αυτή στην κατάσταση που ήταν μπορούσε να μου την προσφέρει. Με τιμάει που με ήθελε ο Παναθηναϊκός και εμένα και τον Κάτσε».

Για την εμπειρία ζωής στην Αθήνα: «Μεγάλη εμπειρία. Διαφορετικός ο τρόπος ζωής, πιο γρήγοροι οι ρυθμοί. Όλες οι ομάδες και οι παίκτες είναι μαζί και υπάρχει ένα εχθρικό κλίμα για τον Βορρά. Εμείς είμαστε πιο απομονωμένοι εδώ πέρα. Δεν υπάρχει όμως πλέον ο φόβος του ΠΑΟΚ για το Νότο και αυτό το έδειξε και στον τελικό. Πάντως, η ζωή στην Αθήνα είναι δύσκολη».

Για την ευκαιρία που είχε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ: «Εάν έβαζα γκολ δε θα το πανηγύριζα. Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε να παίξω και εγώ και ο Κάτσε και έπρεπε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Εάν δεν ήταν ο Πασχαλάκης εκεί θα έμπαινε το γκολ. Είναι κορυφαίος τερματοφύλακας και έκανε εντυπωσιακή επέμβαση».

Σχετικά με το αν πίεζε ο Παναθηναϊκός για τη συμμετοχή του ίδιου και του Κάτσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο Παναθηναϊκός πίεζε να παίξουμε, για τον ΠΑΟΚ μετά τα όσα είχαν συμβεί το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και εμείς παίξαμε και το ευχαριστηθήκαμε».

Για τη σεζόν του ΠΑΟΚ, είπε: «Ήταν από τις καλύτερες που θυμάμαι τον ΠΑΟΚ. Κατάφερε πολλά πράγματα χάρη στον πρόεδρο του. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σε διάρκεια. Άξιζε το πρωτάθλημα, ήταν η καλύτερη ομάδα, τα επόμενα χρόνια θα είναι το φαβορί. Για το κύπελλο δε το συζητάμε. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ».

Για το κουμπί που γύρισε στον ΠΑΟΚ, μετά την αλλαγή προπονητή: «Το είχαμε κάνει και πέρσι από το Γενάρη μέχρι τον Μάρτιο. Κάθε ομάδα μέσα στη σεζόν έχει αυτή την απόδοση. Δεν είναι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να κερδίζει παντού. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πώς έχει δημιουργήσει μία ομάδα με νοοτροπία νικητή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι τοπ επιπέδου και δεν τον φοβίζει καμία έδρα».

Σχετικά με το τι θα γίνει από εδώ και πέρα για τον ίδιο: «Η πρώτη μου πληροφορία είναι ότι ξεκινάω στην προετοιμασία. Περιμένω σε 2-3 μέρες να μάθω. Όνειρο μου είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ, να διεκδικήσω τη θέση μου, να πάρουμε το νταμπλ και να το πανηγυρίσω. Επειδή έλειπα δεν το πήραμε φέτος (γέλια)…».

Για τη θέση που του ταιριάζει και για τις σκέψεις που τον οδηγεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες στη θέση του: «Ο ΠΑΟΚ είχε πάντα καλούς παίκτες στη θέση μου, με Μακ, Λούκας και Γκάρι Ροντρίγκεζ. Ποτέ δεν το εξέλαβα ως πίεση. Πάντα έπαιρνα πράγματα από αυτούς. Δε με φοβίζει ότι βρίσκονται αρκετοί παίκτες στη θέση μου. Αν είμαι καλά θα πάρω την ευκαιρία μου. Χρειάζεται άλλωστε ο υγιής ανταγωνισμός σε μία ομάδα για να παίζει ο καλύτερος. Έχω δουλέψει πολύ την ταχύτητα μου. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω στα χαφ, αλλά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έκανα μία συζήτηση και μου είπε ότι μου ταιριάζει καλύτερα η θέση του επιθετικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ