ΠΑΟΚ : Τώρα διακοπές και ραντεβού στις 20 Ιουνίου

ΠΑΟΚ : Τώρα διακοπές και ραντεβού στις 20 Ιουνίου

Το πρώτο ραντεβού του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι στις 20 Ιουνίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει σε δύο δόσεις στην Ολλανδία

Η σεζόν 2017-18 ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και την πίκρα της κλοπής του πρωταθλήματος στα χαρτιά μέσω δικαστηρίων.

Οι περισσότεροι παίκτες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους άδειες, εκτός από τους διεθνείς που έχουν κάποιες ακόμη υποχρεώσεις και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον Αμρ Ουάρντα (ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στον Ατρόμητο) που θα παίξουν και στο Μουντιάλ με Σερβία και Αίγυπτο αντίστοιχα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Λούμπος Μίχελ ξεκίνησαν ήδη το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ ο Παντελής Κωσταντινίδης σε συνεργασία μαζί τους έκλεισε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Το πρώτο ραντεβού για τη επόμενη αγωνιστική χρονιά είναι στις 20 Ιουνίου, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι έτοιμος για δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα γίνει σε δύο κομμάτια στο εξωτερικό.

Ο Δικέφαλος θα μεταβεί στην Ολλανδία στις 22 Ιουνίου και θα μείνει εκεί έως τος 3 Ιουλίου, πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για 3-4 μέρες. Μετά θα μεταβεί εκ νέου στην Ολλανδία όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15 Ιουλίου, δίνοντας και ορισμένα φιλικά. Αρχικά θα μείνει στην περιοχή του Χορστ και μετά θα πάει στο Όστερμπερκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ