ΠΑΟΚ : Ζητάει 7 εκ. ευρώ για τον Πέλκα, λένε οι Τούρκοι

ΠΑΟΚ : Ζητάει 7 εκ. ευρώ για τον Πέλκα, λένε οι Τούρκοι

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέλκα, αλλά οι Τούρκοι έκαναν πίσω όταν ο ΠΑΟΚ τους ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον παίκτη.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα και μάλιστα στις σημερινές (15/5) αναφορές σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον παίκτη!

Χθες (14/5) τoυρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Καθώς η τουρκική ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του Ταλίσκα, στους Τούρκους «γυάλισε» ο Δημήτρης Πέλκας. Σήμερα (15/5) νέο τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον διεθνής μεσοεπιθετικός του και το ποσό κρίθηκε υψηλό για την ομάδα από τη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα σημειώνει: «Απέναντι στο πιθανότητα του διαζυγίου με τον Ταλίσκα, η Μπεσίκτας αναζητεί παίκτη για τη θέση «10». Ο πρώτος στη λίστα είναι ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πέλκας, που παίζει στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήτησε για τον Πέλκα επτά εκατομμύρια ευρώ, η Μπεσίκτας βρίσκει ακριβό το παίκτη και κατευθύνεται σε άλλους υποψηφίους της λίστας. Ο Κωνσταντίνος Φορτούνης που παίζει στον Ολυμπιακό, έρχεται στην ατζέντα. Οι «αετοί» επιτάχυναν τη συζήτηση για τον 25χρονο μέσο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ